EXCLUSIV| Oana Zăvoranu e radicală în ceea ce privește divorțul lui Pepe!: “Aia nu a fost dragoste, totul a fost forțat, acolo au fost alte chestii ca să mă distrugă pe mine…”

Publicat: 30 nov. 2020, 08:41 Autor: Dora Bazavan Vedete

Oana Zăvoranu nu se dezice! Mereu a fost sigură pe ea și a făcut declarații pe care nimeni nu a avut curajul să le contrazică!

Exclusiv pentru CIAO.RO, Zăvo a pus din nou punctul pe i, ne-a mărturisit că pandemia a inspirat-o și e pe cale să își deschidă a doua clinică medicală, își lansează propria emisiune pe canalul de youtube și  este în cea mai bună formă a ei. Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu a făcut declarații despre divorțul anului, cel dintre Pepe, fostul ei soț, și Raluca Pastramă. Vedeta a fost la fel de tranșantă ca până acum. Și asta pentru că nu crede deloc în despărțirea bombă din showbizz.

Oana, trăim vremuri grele, cu această pandemie de Coronavirus! Cum te-au afectat pe tine aceste lucruri? Ce ți-a plăcut, ce nu ți-a plăcut în această perioadă?

Pentru mine și soțul meu pandemia asta a fost binevenită…am avut prilejul de a ne cunoaște și mai bine și am observat că ne place să stăm cât mai mult timp împreună, ne-am redescoperit reciproc și resetat.

Sunt foarte mândră pentru că îmi merge bine la clinică, că ocupăm locul 1 și oamenii vin la noi și după ce vin prima oară, fiind foarte-foarte mulțumiți de serviciile clinicii.

De câteva zile am introdus în portofoliul clinicii și testarea Covid PCR în timp real, acesta fiind singurul test acceptat de OMS… Și când te gândești că erau cretini care spuneau că am vândut clinica… Cum să o vând când am în plan, dacă treaba merge bine, și ne ocupăm de ea, să o fac și pe a două?

Se întreabă lumea dacă mai ai bani din moștenirea lăsată de mama ta sau i-ai cheltuit/investit pe toți? Cum dezlegăm misterul:)?

Banii mei nu sunt treaba nimănui…Eu îi fac, eu i-am moștenit de la tata, așa cum moștenește orice copil după moartea părinților! Restul de comentarii de mahala au venit, vin și vor mai veni doar de la neamuri proaste și frustrați care nu pot accepta că Oana Zăvoranu este o femeie frumoasă, tânără, deșteaptă, talentată, iubită, sexoasă și bună în afaceri și extrem de norocoasă! Restul e cancan!

Ai avut vreodată un moment în care ai simțit-o pe mama ta lângă tine sau ai visat-o de când nu mai e?

Despre maică-mea nu mă interesează să mai discut…morții cu morții și viii cu viii….I-aș fi dat peste nas dacă trăia să vadă cât de prosperă este afacerea mea și că am bussiness-ul în sânge ca tata…ceea ce clar contrazice toate emisiunile și interviurile în care spunea că nu o să fac nimic…Uite că, după ce cu greu mi-am intrat în drepturile succesorale și firești după tații mei, am dat moartea la schimb pentru viață…Cimitir pentru o clinică medicală!

A explodat bomba în showbiz odată cu anunțarea divorțului lui Pepe de Raluca, anunț făcut chiar de el. Știu că tu ai „prezis” la un moment dat faptul că nu va fi de durată căsnicia. Te bucură acest aspect, faptul că Pepe are ghinion în dragoste?

Despre circul fostului Pepe, cred că profită de tot ce poate pentru a părea mereu “victimă”…ceea ce nu a fost niciodată, din contră! Este de o parșivitate incredibilă, manipulator, și alunecos. Continui să nu cred în acest divorț!

Continui să cred că îi este foame și este surprins că divorțul lui de Fiona nu prezintă interes pentru nimeni, dar ăsta e adevărul.

Între ei, cei din lumea lor, nu își scot ochii…orice e pe acolo vor acoperi și vor băga mizeria sub covor….Cu mine, pentru că sunt și româncă, șmecheră, drăcoasă, și legile audiovizualului erau că și inexistente atunci, a putut să facă atâta circ….acum o să se agite în zadar…deja plictisește lumea.

Oamenii pot vedea cu această ocazie cât de sinceri sunt ăștia amândoi, care până acum trei săptămâni ‘pozau’ în familia perfectă, minunată și eternă.

Ce părere ai despre ce s-a scris, că ar fi primit ordin de restricție și că ar fi bătut-o pe Raluca? Îl crezi în stare de asta pe fostul tău soț?

Lor le place prosteala asta pe care publicul o halește ușor și minciuna în care trăiesc de când s-au luat… Aia nu a fost dragoste, totul a fost forțat, acolo au fost alte chestii ca să mă distrugă pe mine… Dar eu am imunitate la amenințări sau manevre din astea. Se vor împăca pentru că vor pune batista pe țambal…

Și eu și multă lume știm chestii despre căsătoria ăstora doi, cât de ‘mult’ o iubea pe Fiona și cum părinții lui practic au făcut niște înțelegeri ca între ‘cuscrii’ ca să fie totul bine… Știu mult mai multe decât pot spune și ei știu toți că știu! Lumea care vrea să creadă în baliverne e liberă să fie naivă!

Ai putea face vreodată pace cu Pepe, în sensul de a avea o relație amicală și civilizată?

În viața mea și singură pe o insulă dacă aș fi nu mi-ar mai trebui asta…La câtă mizerie, minciună și ordinărie a adus în viața mea…Nu există nimic de discutat pe tema vreunei împăcări… Zero!

Dacă într-adevăr l-a înșelat asta, bine i-a făcut! Eu am mai multe info și despre el și despre ea. Nu mă interesează situația lor, dar de dat cu părerea pot să îmi dau că am cu ce! El oricum fără mine e zero barat…

Toate melodiile triste sau de dragoste lansate de Pepe au dus cu gândul la tine… Există speculații că „se va împăca cu Oana”… Cum comentezi astfel de lucruri?

Nu știu despre ce sau cine cânta că eu nu suportam nici când eram cu el să îl aud cântând…Dar am auzit că erau cam despre mine…posibil, păi despre cine să cânte ca să aibe și el un concert, două?

Cum îți merge pe plan personal? Te simți iubită, apreciată?

Iubesc și sunt iubită și asta mă face să am grijă și să mă focusez pe familia mea.

Apăruse la un moment dat faptul că vă doriți copii! Cum sunteți la acest capitol?

Dacă o să fie poate vine și un copil…băiat ca să fie șmecherul lu’ mă-sa. Și ‘arab terorist’ ca ta-su’!

Se aude că îți lansezi o emisiune online, pe canalul tău de youtube! La ce să ne așteptăm?

Sunt foarte-foarte focusată. Din luna Decembrie vin cu o emisiune care nu s-a mai făcut niciodată în România și pe care numai eu puteam să o fac! Numai eu am competența să spun lucrurilor pe nume și să demasc toate mizeriile  care  se întâmplă în showbizz și în societatea noastră. O fac pe canalul meu de Youtube, pentru că nu mă îngrădește nimeni și nimic să fac ce vreau și să spun ce consider despre oricine. Pe Youtube nu există nepotisme, prietenii, obligații sau șefi… Fix lucrurile care îmi plac mie…Libertate totală de exprimare și lipsa constrângerilor. Voi fi vocea celor care nu o au, voi spune lucruri nespuse. Vreau să creez trenduri și știu că va deveni virală fiecare emisiune în parte. Lumea o să vadă o Oana care revine în forță, care a reînflorit, reîntinerit și e mai acidă și aprigă ca niciodată, pentru că are cu ce! Într-un cuvânt, pentru mine contează prezentul, familia mea, business-urile mele, oamenii puțini care constituie cercul meu restrâns de prieteni.

Am câteva proiecte noi de bussiness care vor implica numele meu care deja este un brand puternic și credibil. Sub numele meu a fost făcută și clinica și parfumul și ambele sunt la cele mai înalte cote….nu mai prejos  de aceste două proiecte vor fi și următoarele.

Pe mine pandemia nu m-a dărâmat, m-a făcut să înțeleg chestii, să aleg, să iau decizii și să mă cunosc mai bine. La ce să vă așteptați de la mine? La tot ce înseamnă “The best and the one and only”!

Cum arată practic o zi din viața Oanei Zăvoranu?

Zilele mele sunt diferite…nu prea seamănă între ele pentru că urăsc monotonia. Îmi petrec timpul făcând în mare parte ce îmi place și ce e util.

Nu mai aloc timp oamenilor de doi lei, nu mai cred decât în puține persoane, nu mă mai implic decât în ce simt că îmi aduce foloase.

 

 

Publicat: 30 nov. 2020, 08:41 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă