EXCLUSIV | Neti Sandu, shopping la mall înainte de Crăciun! Ce a probat minute în șir, fiind indecisă de model și culoare

Publicat: 13 dec. 2022, 18:57 Autor: G. M. Vedete

Neti Sandu, la shopping înainte de Crăciun! Vedeta Pro Tv a fost surprinsă la cumpărături, într-un mall din Capitală.

Neti Sandu, surprinsă la shopping înainte de Crăciun! Horoscopista de la Pro Tv vrea și reînnoiască garderoba! Vedeta Pro Tv a fost surprinsă, recent, într-un mall din Capitală luând la picior magazinele.

Neti Sandu, la shopping de geci și căciuli

Dacă în unele a petrecut puțin timp pentru nu i-a atras atenția niciun produs, în altele, Neti a stat probeze minute în șir. Căuta geci groase și căciuli, așa orice magazin care avea astfel de produse la vânzare a fost pe lista vedetei.

Într-unul din ele, Neti Sandu a petrecut aproximativ jumătate de oră, poziționată în fața unei oglinzi mari, unde a probat câteva căciuli, fiind indecisă care model și culoare aleagă, după cum reiese din imaginile realizate de un cititor CIAO.RO.

Neti Sandu, despre cei care nu cred în zodii

Neti Sandu a povestit într-un interviu pentru CIAO.RO în atâția ani de Pro Tv unde prezintă horoscopul, i s-a întâmplat o singură dată întârzie la rubrica ei.

Da, s-a întâmplat o dată, pentru că zugrăveam. M-am mutat dintr-o cameră în alta, pentru a face loc. Și pentru că am schimbat locul, am uitat să pun ceasul să sune”, spunea ea pentru CIAO.RO.

Despre cei care nu cred în astrologie, în zodii, vedeta Pro Tv spune nu face niciun efort îi convingă o facă.

Nu îmi bat capul. Nu vreau să conving pe nimeni. Foarte bine că nu cred, nu au pierdut nimic. Nu consum niciun fel de efort ca să îi conving și nu mă deranjează. Este alegerea lor. E ca și cum m-ai obliga pe mine să cred în ceva în care nu cred”, spunea ea.

Publicat: 13 dec. 2022, 18:57 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă