EXCLUSIV! Momentul adevărului! De ce au decis Andreea Antonescu și Traian Spak să divorțeze

Publicat: 31 mai 2021, 09:56 Autor: Dora Bazavan Vedete

Andreea Antonescu și-a încărcat bateriile după participarea la “Survivor România”. Tocmai ce a revenit din Turcia și își face din nou planuri de călătorie. De această dată împreună cu fetița ei, Sienna.

Cele două vor pleca în această vară în America, acolo unde le așteaptă tatăl Siennei și încă soțul Andreei, omul de afaceri Traian Spak. Artista a dat cărțile pe față exclusiv pentru Ciao.ro și a povestit ce urmează să discute în America cu tatăl copilului ei despre divorțul lor extrem de mediatizat! Ce spune Andreea Antonescu despre bărbatul care i-a fost alături 14 ani dar și cum ar trebui să fie următoarea persoană din viața ei, aflați din interviul pentru Ciao.ro!

Andreea, ai revenit cu forțe noi din Turcia? Cum a fost? A fost și Amna cu tine. Cum v-ați relaxat?

A fost o excursie foarte tare! În plus, a fost pentru prima dată când am mers în Antalya, eu petrecându-mi majoritatea vacanțelor în SUA, pentru că sunt îndrăgostită iremediabil de această țară, motiv și pentru care am și locuit acolo.

În Antalya mi-au plăcut extrem de tare serviciile turistice, peisajele, ideea de ultra-all-inclusiv, și a fost un sejur pe care am de gând să îl repet, dar data viitoare voi merge cu Sienna. Probabil că vom reveni acolo la sfârșitul lunii septembrie când se va întoarce și ea din SUA.

Pot să spun că ne-am relaxat, mai tot timpul, stând la plajă, am mâncat sănătos, pentru că, de ceva timp încoace am devenit adepta stilului de viață sănătos, am dormit și, în principiu, cam asta am făcut. Aveam nevoie de toate acestea, mai ales după , care a reprezentat o perioadă mai , cu presiune psihică dar și fizică, simțeam nevoia de așa ceva.

Cum a fost experiența “Survivor” pentru tine?

Știu că toată lumea spune că această experiență este unică, și pentru mine pot spune la fel, că a fost UNICĂ. A fost mai mult decât un reality-show, o provocare foarte mare, pornind de la faptul că din nou a trebuit să stau departe de Sienna, problemă cu care m-am confruntat și mi-a fost foarte greu, apoi a faptului că m-am privat de toate lucrurile care mi se păreau normale în viața de zi cu zi, de toate lucrurile cu care eu am fost obișnuită și, cu toate acestea, am rezistat. Din punct de vedere fizic am știut de la început că nu sunt o , dar mi-am dat tot interesul.

Mama ta a spus la un moment dat că în copilăriei ai avut sindrom nefrotic și că nu te puteai juca ca alți copii sau face sport.  A fost greu efortul pe care l-ai depus la Survivor? Ți-a fost teamă de ceva anume acolo?

Nu știu dacă a fost vorba sau nu de efortul pe care l-am depus acolo, dar da, eu când aveam în jur de doi ani și un pic, m-am confruntat cu un sindrom nefrotic, și am făcut infecție la ambii rinichi, am făcut și citostatice… trecusem peste toate aceste probleme încă de la vârsta de șapte ani, cred, dar prima problema de sănătate cu care m-am confruntat acolo, la “Survivor România” care a atras atenția medicilor a fost că am început să rețin apă, aveam retenție de apă, din cauza condițiilor de acolo, eram și umflată la față, din cauza problemelor legate de rinichi, lucruri care m-au făcut să mă gândesc bine, mai ales că i-am văzut și pe medici îngrijorați, în ceea ce mă privește.  Dar, cu toate acestea, am vrut și eu să trăiesc senzațiile astea incredibile de la “Survivor România” și nu regret o secundă alegerea făcută.

Cu cine ai legat prietenii dintre concurenți și cu cine crezi că nu vei mai vorbi deloc după emisiune?

O relație de prietenie o aveam cu Elena (Marin – n.r.) și atunci am continuat-o pe insulă și consider că ne-am și mai tare, un alt om care mi-a atras atenția și pe care îl știam, nu foarte bine, aș spune, pentru că mă intersectasem cu el, poate, de două ori în viața mea, Cătălin Moroșanu, pe care, cunoscându-l mai bine mi-a lăsat o impresie foarte bună. O persoană care m-a surprins din toate punctele de vedere și de la care nu aveam așteptări, pentru simplul motiv că nu-l cunoscusem până atunci, a fost Jador; pentru el nu am decât cuvinte de laudă. Am descoperit-o pe Ana Porgras, pe care nu o știam și despre care nu auzisem, și care, la fel, mi-a lăsat o impresie foarte bună, am și colaborat ulterior, pentru un blog. Cu Roxana Nemeș iar, deși ne știam dinainte, de data aceasta am cunoscut-o mult mai bine și mult mai îndeaproape în competiția “Survivor România>, și ne-am mai mult. Pe Majda, la fel, mi-ar plăcea să mă reîntâlnesc, să stăm la o cafea.

O persoană pe care într-adevăr, n-aș regreta dacă nu aș mai întâlni-o în viața asta este Sebastian Chitoșcă, în rest, oamenii de acolo sunt ok, în mare parte, și poate că, dacă  unii au avut câteva reacții, nu neapărat pe placul meu,  această situație o pun doar pe seama condițiilor de acolo și a faptului că, fiind privați de absolut orice, oamenii se mai schimbă,  intervine și presiunea psihică…  Dar, în mare parte, toți oamenii sunt ok.

Pe ce concurent susții și cine crezi că va câștiga marea finală Survivor România? Pe cine mizezi?

Bineînțeles că o susțin pe Elena, lucru pe care-l dovedesc și pe paginile mele de socializare, de fiecare dată când intră Faimoșii la duel, și, pentru că eu urmăresc în continuare “Survivor România”, ori de câte ori timpul îmi permite; l-am descoperit pe Ștefan (Ciuculescu – n.r.), care mi se pare un om care are , pare corect și cred că voi ajunge să-l susțin și pe el. Cei care cred că vor ajunge în finală sunt Elena, Zanni (Zannidache Hubert Edmond – n.r.), Albert (Oprea – n.r.) și mai departe nu știu…Mi-aș dori foarte tare să câștige Elena! Cât despre cine are șanse să câștige sunt, după părerea mea, tot Albert, Elena sau Zanni.

Ai mai participa vreodată la un astfel de reality show?

Cu siguranță, mi-ar plăcea foarte tare! Eu sunt o persoană foarte determinată și foarte ambițioasă, am și pretenții foarte mari și aș mai participa la astfel de reality-show-uri, însă doar în condițiile în care aș fi mulțumită de mine din punct de vedere sportiv.

Cum e viața ta de când te-ai întors din junglă? S-a schimbat ceva?

Da, s-au schimbat foarte multe și sunt bucuroasă să descopăr eu, înainte de toate, o altă eu. Am fost mai toată viața o persoană profundă, care a gândit lucrurile de o mie de ori înainte de a face un pas, dar în momentul ăsta cred că apreciez și mai mult totul. Văd viața cu alți ochi…nu mă așteptam. Toată lumea spunea că o experiență de genul ăsta te schimbă! Consider că sunt o persoană cu capul pe umeri și picioarele pe pământ dar parcă am devenit și mai și, lucru care mă bucură.

Vei face în continuare topless la mare?

Uau! Dar n-am mai făcut chestia asta de când aveam 18-19 ani! Nu, sub nicio formă nu aș mai face topless. Ultima oară când am făcut, în urmă cu mulți ani, 18-19, nu știu exact, a fost atunci când m-au prins paparazzi “Ciao!”.

Cum ai găsit-o pe fetița ta, Sienna? Ce a moștenit ea de la tine?

A moștenit latura artistică. Îi place foarte mult să cânte dar, pe de altă parte, dacă mă întrebați, mi se pare foarte talentată și la actorie, lucru care mă bucură, mai ales că este atrasă de domeniul ăsta. Consider că indiferent de cum o văd eu și ce drum i-aș vedea eu în viață fiicei mele, cred că cel mai important este să rămân cerebrală și cu capul pe umeri, să fiu alături de ea indiferent de domeniul pe care ea și-l va alege să-l urmeze.

Ai reușit să divorțezi de Traian? Sau v-ați răzgândit cu privire la acest lucru? S-a scris la un moment dat că ați decis să vă mai acordați o șansă. Așa este?

Nu intră în discuție faptul că ne-am răzgândit, dar nu am apucat să finalizăm, să ducem la capăt, această idee. Important este că eu și Traian ne înțelegem în continuare extrem de bine, că în această vară, după ce va lua Sienna vacanță, mi-am și propus să plecăm, pentru o perioadă, cam o lună, în SUA. Atunci vom avea posibilitatea să dezbatem față în față problema, pentru că până acum am discutat doar la telefon acest subiect.

Ce apreciezi în continuare la fostul tău soț?

Este un om extrem de calm, de răbdător, este o persoană care, înainte de orice mi-a rămas foarte bun prieten. Este un om care m-a sprijinit și o face în continuare, din foarte multe puncte de vedere. Am numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Ce îți dorești de la următorul bărbat din viața ta? Cum ar trebui să fie și ce ar trebui să facă pentru a te surprinde?

Ar trebui să fie un pentru mine, o persoană care să conștientizeze faptul că este în cu mine, și mergem în aceeași direcție. N-aș spune că nu sunt o persoană cu pretenții, pentru că sunt, mai ales pentru că știu ce pot oferi eu într-o relație și atunci mi-ar plăcea ca reciprocă să fie valabilă.

Știți cum este vorba dar dacă până acum câțiva ani de zile nu-mi plăcea romantismul, nu mă caracteriza asta, nu-mi plăcea ideea de a mi se aduce flori, ba mai mult decât atât, mă pufnea și râsul dacă primeam, acum am devenit altfel și apreciez toate lucrurile astea. Îmi doresc foarte tare să fac tot ceea ce n-am făcut sau n-am apucat să fac, până acum. Cum spuneam, pretențiile mele sunt destul de mari, îmi doresc o persoană care să mă aprecieze, înainte de orice, care să nu mă privească ca pe un trofeu, și care să poată să alături de mine pentru că, atâta timp cât eu am multe de oferit, poate să o facă și el.

În plus, ar trebui că să fi făcut până la vârsta asta, nu îmi place ideea de a crește un bărbat lângă mine, pentru că am un copil perfect, mulțumesc lui Dumnezeu, și atunci îmi doresc maturitate, și un pe care să mă sprijin atunci când simt nevoia.

Ce greșeli nu ai mai repeta în viitoarea ta căsnicie? Ce ai învățat în toți anii ăștia?

Nu știu dacă aș mai repeta sau nu anumite lucruri pentru că, încă o dată, dacă am ajuns la această idee a divorțului cu Traian, a fost strict din cauza faptului că eram conștientă că voi avea foarte multe proiecte în România, și voi rămâne aici o lungă perioadă de timp, iar el, pe de altă parte, având business-ul în America nu putea să vină atât de des, iar atunci decizia noastră a fost una matură. Nu a fost din cauza problemelor dintre noi, a reacțiilor sau a geloziilor. Nu, din punctul ăsta de vedere ne-am câștigat reciproc încrederea. A fost o decizie matură.

Ne-am gândit că, decât să stăm să ne sunăm pe FaceTime, să intrăm la bănuieli unul față de celălalt, lucru care nu se întâmplase în relația noastră până atunci, de 14 ani, ni s-a părut mult mai ok să luăm această decizie. Nu pot spune că au fost certuri, scandaluri, discuții contradictorii pentru a face acest pas. Mai mult decât atât, noi nu am mers pe ideea de divorț – proces, ci ne dorim să mergem la un notar, tocmai pentru că ni s-a părut cea mai civilizată hotărâre. Mi se părea un pic aiurea să ajung la un proces cu Traian, în condițiile în care noi ne înțelegem foarte bine.

Ai regrete cu privire la fostele tale relații?

N-am regrete, nu pot spune asta. Așa a fost să fie, aș zice eu! Eu sunt o persoană care acordă oamenilor, care consideră că oamenii au și calități ce ar trebui descoperite, dar acum, poate că aș asculta un pic mai mult la sfaturile oferite de oamenii dragi mie, care îmi vor binele și aș merge și pe mâna lor. Repet, n-aș mai acorda atâtea cu ușurință…

Ce nu ai face niciodată din dragoste?

După cum spuneam, m-am confruntat atât de des, în ultima perioadă, cu ideea încât nu aș mai putea să bag mâna în foc pentru ce nu aș face niciodată și nu vreau să mă exprim înainte, tocmai pentru a nu ajunge apoi să mă contrazic, știu eu, a doua zi. Spun asta pentru că viața te poate duce, uneori, în niște situații în care nu mai poți crede sigur că nu ai putea face ceva anume. Mai era și vorba aceea: âdă, spune-i că ai planuri!>.

Sunt o persoană care se aruncă cu , dar care este și calculată în același timp; și care își dorește să experimenteze toate lucrurile, firește…morale, decente și normale, în această viață.

Ce mai urmează pe plan muzical, alături de prietena și colega ta, Andreea Bălan?

Urmează atât un proiect solo pentru mine, cât și unul alături de Andreea Bălan, pentru că avem câteva piese care ne-au atras atenția, dar uite că, deși am promis că voi lansa aceste albume foarte repede, n-am apucat, tocmai pentru că am avut alte proiecte pe care mi le-am dorit, și au fost prioritare pentru mine. Dar planuri sunt și se vor vedea în viitorul apropiat.

 

 

Publicat: 31 mai 2021, 09:56 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă