EXCLUSIV | Jorge, aşa cum nu l-ai mai văzut! Artistul, momente intime cu o actriţă cunoscută: „Au fost niște săruturi pasionale acolo”

Publicat: 20 iun. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete

Jorge a filmat vara trecută pentru lungmetrajul Retreat Vama Veche, care intră în cinematografe din 18 octombrie, iar zilele trecute s-a lansat trailerul. Artistul nu are un rol consistent, însă, conform scenariului, a avut de filmat niște secvențe interesante cu Laura Cosoi, pe care le-a detaliat în interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO. Jorge a primit în avans cadoul pentru sâmbătă, când e ziua lui de naștere, dar de care se va bucura împreună cu soția lui, Ramona, abia săptămâna viitoare.

Jorge și Laura Cosoi au fost colegi, vara trecută, pe platourile de filmare ale lungmetrajului Retreat Vama Veche, unde personajele lor au pus în practică și săruturi pasionale, conform scenariului. Aseară, cei doi s-au întâlnit la petrecerea VIVA! 25 de ani. Actrița este în ultima lună de sarcină, ea și soțul său, Cosmin Curticăpean, urmând să devină, pentru a patra oară părinți.

Jorge: “Da, au fost niște săruturi pasionale acolo, în film, ce să zic: minunat!”

Urmează în toamnă premiera filmului Retreat Vama Veche. Am văzut trailer-ul. I-ai povestit Ramonei (n.r soția lui) înainte de sărutul cu Laura Cosoi?

Nu i-am povestit, dar a văzut în Cancan, deci s-a dat spoiler. E un film foarte frumos, cu o poveste autentică și sunt super recunoscător că apar în film. Suntem câțiva care apărem fugitiv, dar e o experiență foarte frumoasă. Pentru mine e prima, probabil că o să rămână în suflet, fiind primul film de lungmetraj în care joc e special, mai ales așa scene cu Laura Cosoi. Mi-a dat din prima, mi-a dat greu!

Deci a fost o experiență interesantă pentru tine!

Ooo, pentru mine când am văzut-o pe Laura Cosoi însărcinată, zic: e al meu? Glumesc, da!  Și ea: “Stai liniștit, băiatu’, că nu așa se fac copiii!” Da, au fost niște săruturi pasionale acolo, în film, ce să zic: minunat!

În vara asta cânți, dar presupun că aveți și vacanțe. Cu copiii tot în Turcia plecați?

O dată plecăm și e bine că măcar ne-am luat din timp vacanța asta, de anul trecut, cred că de prin octombrie. Da, veșnica vacanță de vară în Turcia. Nu vrem să renunțăm la ea, pentru că și copiii vor să vină cu noi și culmea vin toți trei copiii cu noi anul acesta. Sunt fericit în primul rând că vin și fetele, e minunat că suntem toți 5, asta-i frumos! Și vine și mama, mergem toți 6. E superb.

Jorge: “Am primit cadou de ziua mea 2 bilete la meciul România – Slovacia”

Dar o vacanță romantică, doar tu cu Ramona, ai în plan?

Am o vacanță romantică de o noapte, săptămâna viitoare mergem la meci România – Slavacia, cadou de ziua mea. I-am spus: ce îmi doresc de ziua mea este să mergem la meci. Nu știu cum s-a întâmplat, că nu aveam bilete, nu aveam niciun plan, nu aveam nimic și uite că am primit cadou de ziua mea 2 bilete, după aceea hai să luăm repede bilete de avion, cazare și stăm doar o noapte.

Mergem pentru România, vrem să susținem tricolorii, eu sunt fan echipa națională și sunt alături de ei. Am fost în orice moment, iubesc echipa națională. Acum știu că toată lumea “ uau echipa națională, că a câștigat”, dar  eu am fost alături de ei. Chiar vorbeam și cu Răzvan Marin, înainte de a se califica, pentru că mă întâlneam la sală cu el. Îl felicit pentru șutul acela superb, golul acela minunat pe care l-a dat. Chiar vorbeam cu el înainte de a se califica la EURO, îi spuneam că abia aștept, vreau să vin la meci, vreau să te susțin, vreau să vin acolo și uite chiar o să mă duc. I-am și scris, l-am felicitat pentru gol, a zis că este super încântat. I-am spus că sâmbătă e ziua mea, jucați cu Belgia, cel mai bun cadou pentru mine este să câștigați voi. “Da, ar fi cel mai tare cadou”.

A fost drăguț, chiar le urez baftă tricolorilor. Sunt mândru de ei, am fost de mic și i-am susținut în toată perioada respectivă. Cu criticile da, suntem toți obișnuiți, dar niciodată nu am avut așa gânduri rele față de jucători, pentru că mie mi-ar fi plăcut să joc fotbal. Până să mă operez la  picior, jucam săptămânal fotbal, iubesc fotbalul, i-am susținut în orice moment

Cum ești cu piciorul? Mai faci recuperare?

Fac recuperare la genunchi de 3 ori pe săptămână. Mă rog la Dumnezeu să mă țină bine și să alerg din nou. Nu alerg încă, am 3 luni și un pic de când m-am operat.

Foto: Instagram

Publicat: 20 iun. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×