EXCLUSIV | Horia Brenciu şi Pavel Bartoş s-au descătuşat pe scena de la Vocea României! Ce nu s-a văzut la TV

Publicat: 19 dec. 2023, 14:43 Autor: Hermina Hagianu Exclusiv

Sezonul 11 al emisiunii Vocea României de la Pro TV s-a încheiat pe 15 decembrie. Vineri seara, cei 4 concurenţi rămaşi au uimit publicul, dar şi antrenorii cu talentul lor. Telespectatorii au aşteptat cu sufletul la gură să afle cine va pleca acasă cu marele premiu. Ceea ce nu s-a văzut însă la TV a fost surprins de paparazzi CIAO.RO care au fost prezenţi în culise. Pavel Bartoş, dar şi unul dintre juraţi, mai exact Horia Brenciu, au fost protagoniştii unui moment savuros. Nu rataţi imaginile!

Ultimul act al sezonului Vocea României a propulsat postul de pe Pache Protopopescu pe primul loc în preferinţele telespectatorilor. Spectacolul oferit de finalişti pe micile ecrane a fost urmărit de aproape un milion şi jumătate de români.

Horia Brenciu şi prezentatorul show-ului, moment inedit pe scena de la ProTV

Norocoşii care au avut ocazia să privească finala live, chiar de pe platourile de filmare s-au bucurat de momente pline de amuzament, protagonişti fiind chiar juraţii. După ultima piesă cântată de câştigătoarea concursului, Alexandra Căpitănescu, juratul Horia Brenciu şi Pavel Bartoş au simţit că trebuie să îşi descarce emoţia pe care au acumulat-o.

Scena a fost pregătită pentru concurenta lui Tudor Chirilă cu o mulţime de perne, iar după ce şatena s-a dat jos de pe scenă, cei doi i-au luat locul şi au început să se bată cu recuzita. Momentul a stârnit hohote de râs în rândul celor prezenţi.

Horia Brenciu şi Pavel Bartoş s-au descătuşat pe scena de la Vocea României!

Ce spunea Pavel Bartoş despre revenirea lui Horia Brenciu la Vocea României

Horia Brenciu nu a mai făcut parte din show-ul de la Pro TV timp de doi, astfel că fanii au primit revenirea lui cu brațele deschise.

În cadrul unui interviu mai vechi, Pavel Bartoș a dat și el câteva declarații despre acest subiect, fiind de părere că schimbările sunt mereu binevenite, pentru că vin la pachet cu energii noi, oameni frumoși și momente pe care nimeni nu ar trebui să le rateze. Mai mult, prezentatorul de la Vocea României a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Horia Brenciu despre care spune că se va integra ușor în echipa pe care au format-o.

„Schimbările aduc energii noi, aduc oameni frumoși și șansa unor momente de neratat. Așa că mă adaptez rapid, nu este nicio problemă. Brenciu este unul dintre oamenii alături de care am lucrat de multe ori de-a lungul anilor, așa că nu-mi fac griji că nu se va integra rapid în echipa noastră… încă o dată!”, a declarat Pavel Bartoș, pentru viva.ro.

 

Sursă foto: CIAO.RO

 

Publicat: 19 dec. 2023, 14:43 Autor: Hermina Hagianu Exclusiv
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă