EXCLUSIV. Ele sunt vedetele care așteaptă cu sufletul la gură data de 15 mai. Ce planuri au pregătit pentru ”marea eliberare”

Publicat: 13 May. 2020, 12:25 Vedete
EXCLUSIV. Ele sunt vedetele care așteaptă cu sufletul la gură data de 15 mai. Ce planuri au pregătit pentru ”marea eliberare”

Data de 15 mai este privită de toată lumea ca marea zi a eliberării. Fiecare dintre noi își face planuri. Vrem la salon. Avem nevoie să mergem la stomatolog. Ne-am duce și la rude, dar parcă este prea devreme. 

În cazul vedetelor, lucrurile stau la fel. Am aflat, în exclusivitate pentru Ciao.ro, ce vor face imediat după ridicarea restricțiilor Lidia Buble, Nicole Cherry, Lavinia Goste și Adelina Pestrițu.

Lidia Buble: „Vreau să o duc pe Lorena la mare!”

Timp de o lună de zile, artista a ales să și-o petreacă la Deva alături de părinții și frații ei. Din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a avut tatăl ei, prezența Lidiei acasă a fost mai bine decât bine venită. 15 mai, însă, o va găsi la București, când va intra în plină promovare noua ei piesă „La luna”. Altfel, vedeta vorbește, în exclusivitate pentru ciao.ro, și despre planurile de deplasare pe care le are după ridicarea restricțiilor. „Îmi doresc foarte mult să merg cu Lorena la mare. Anul trecut a ajuns pentru prima dată pe litoral, i-a plăcut maxim, mi-ar plăcea să pot să-i fac aceată bucurie și anul acesta!”, spune artista.

Nicole Cherry: „Abia aștept să mă pot bucura de libertate!”

Nicole Cherry este una dintre vedete care au suferit literalmente din cauza izolării. Nu vorbim despre partea profesională, ci despre cea spirituală. Pentru ea, izolarea a fost resimțită ca o carceră. După 15 mai are planuri serioase despre care ne-a povestit astăzi: „Abia aștept să ieșim din izolare, pentru că am planuri multe: emisiuni tv, de filmat videoclipul piesei ‘Mă rup’, voi merge la munte și mare, alături de iubitul meu, abia aștept să-mi revăd părinții, sa stăm cu toții, în familie, în curte, până noaptea târziu, mai ales că a venit căldura. Vreau să mă bucur de soare, libertate și lucrurile mici pe care natura și viața ni le oferă!”, a declarat artista.

Lavinia Goste: „Mă apuc serios de treabă. Am de recuperat!”

Lavinia Goste s-a bucurat din plin de perioada de izolare. Și-a dedicat 80% din timp familiei și restul profesiei. Acum, o dată cu ridicarea restricțiilor din 15 mai, cea mai frumoasă artistă de muzică populară își dorește să se concentreze puțin mai mult în zona carierei. „După 15 mă gândesc serios să redeschis cursurile Școlii de Folclor și să reiau repetițiile cu orchestra. Aici trebuie să găsim o variantă optimă de desfășurare. Cu familia ne revedem după 15 iunie, când se intră oficial în vacanță. Fetele au școală acasă și avem o grămadă de fișe de făcut. Facem chiar și sport, încerc să o inlocuiesc pe profa de sport, e mare distracție🤪. Fetele abia așteptă să mearga la țară în Ardeal, și sincer și eu recunosc, abia aștept un moment să nu mai fac nimic, două zile… măcar. Carantina aceasta zici că a fost probă pentru un nou job!”, ne-a declarat artista în exclusivitate.

Adelina Pestrițu: „Avem nevoie de această gură de aer. Mă bucur foarte tare că pe data de 15 suntem oarecum liberi”

Chiar dacă la început, Adelina Pestrițu se declara extrem de fericită în izolare, doar cu fiica și cu soțul ei, astăzi lucrurile s-au schimbat. „Avem nevoie de această gură de aer. Mă bucur foarte tare că pe data de 15 suntem oarecum liberi. Perjovschi, eu pe data de 15 o să rup ușa salonului tău! Am spus public asta. O voi rupe. O voi scoate din balamale ca să mă coafezi și să mă tunzi”, a declarat vedeta.

”Sticksuri” sau ”pufuleți”, ce alegeți? Topul celor mai sexy picioare din showbiz, ”muncite” pe bicicletă

Publicat: 13 May. 2020, 12:25 Vedete
Pe aceeași temă