EXCLUSIV | De ce este singură Andreea Mantea: “Este cea mai bună decizie pe care am luat-o” + Cum a slăbit o măsură la haine

Publicat: 28 iun. 2024, 12:33 Autor: Andreea Archip Vedete

Andreea Mantea iese rar la evenimente mondene, preferând să își dedice timpul creșterii fiului său, David, proiectelor pe care le are pe lângă emisiunea de la Kanal D, dar și rezolvării unor treburi restante. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, prezentataorea show-ului matrimonial Casa Iubirii susține că stresul și-ar fi pus amprenta asupra noii sale siluete. Mai mult, bruneta ne-a explicat de ce este în continuare singură, dar și cum arată fericirea în viziunea ei.

Andreea Mantea și Mihai Miroșeru au făcut din nou echipă, miercuri seara, dar nu la emisiunea „Se strigă darul” pe care multă vreme au prezentat-o împreună, ci în calitate de amfitrioni la Unica Urban Party Nostalgia.

Vreau să știu care este secretul siluetei tale de invidiat. Cât ai slăbit în ultima perioadă?

Nu mă mai cântăresc absolut deloc. Nu mai vreau să mă mai cântăresc, deci nu știu câte kilograme am.

Ai hainele drept etalon.

Da. Eram un M sigur, acum îmi place să mă îmbrac în M; pentru că sunt mai lejeră, dar eu sunt, cred, un S forțat, cam așa.

Cum a slăbit Andreea Mantea: „Stresul!”

Dar ce ai făcut concret?

Stresul! Sunt niște “pastile”, le luăm dimineața, la prânz, seara, în trafic, la muncă, copilul. Sunt niște “pastile” care au efect imediat. Stresul: dimineața, prânz, seara!

Lasă că la alții funcționează invers: acumulează kilograme.

Da, din păcate, da. Funcționează așa, dar cine știe ce o fi pe interior, nici nu vreau să știu! Dar eu zic că e bine, mie îmi convine, îmi place! Eu le încerc pe toate. Mereu am spus asta: dacă îmi spui acum că există un ceai din planta asta și slăbești, eu îl încerc! Pe toate le încerc!

Andreea Mantea despre David: “Eu îl cresc un pic diferit, nu vreau să-l țin așa în puf”

Cum arată harta vacanțelor pentru fiul tău, în primul rând? Mă gândesc că totul se învârte în jurul lui.

Exact. Și pentru că este nehotărât, atunci am să-l ajut să învețe ce înseamnă responsabilitatea. Dacă el nu se decide la un lucru și visează cai verzi pe pereți, asta o să-l las să descopere. Eu îl cresc un pic diferit, nu vreau să-l țin așa în puf, vreau să fie real totul. Măi, nene, nu te-ai hotărât, aia e!

Dacă îți spune că vrea în America, de exemplu, ce faci?

Ai să râzi, mi-a zis că vrea în America. Mergem și în America, pentru că și eu vreau în America. Nu am făcut niciun plan pentru această vară, pentru că am foarte multe proiecte în derulare, alte lucruri pe lângă Casa Iubirii, și atunci cumva m-am gândit că poate în această vacanță să reușesc să mai rezolv din ele. Pentru că sunt mai multe vacanțe, nu e doar una, și atunci o să încep cu rezolvarea tuturor lucrurilor, pe care nu am reușit să le rezolv până acum. Așa o să fie! Vreau să văd cum e să ai timp și să-ți rezolvi din treburi. Iar apoi cu vacanța chiar nu știu. Sunt multe locuri în care vreau să ajung, multe locuri în care vrea el să ajungă, probabil o să tragem la sorți, habar nu am.

Cum ești pe plan personal? Ultima dată erai singură și nu aveai loc pentru altcineva.

Este exact la fel. Sunt singură și nu avem nici timp, nici loc pentru alte persoane.

Cum arată fericirea la tine?

Fericirea la mine arată exact așa cum o doresc eu și cum o creez eu în fiecare zi. În acest moment, viața mea este exact așa cum îmi doresc eu să fie. Când o să-mi doresc mai mult, va fi posibil ca să zic așa.

“Sunt singură pentru că așa vreau și pentru că așa sunt bine eu acum”

Deci trebuie să te îndrăgostești.

Nu! Eu consider că și asta putem să controlăm. Adică nu sunt singură pentru că nu știu, aoleu, sunt ciungă, urâtă, nebună, nu! Sunt singură pentru că așa vreau și pentru că așa sunt bine eu acum. Dar nu zic că așa o să rămân pentru tot restul vieții, ci pur și simplu am luat eu o hotărâre, o perioadă de timp să mă ocup de mine și de David, atât! Și este cea mai bună decizie pe care am luat-o, crede-mă! Dar o să vină momentul când, evident, get out there! Dar nu acum, chiar nu acum.

Foto: Instagram

Publicat: 28 iun. 2024, 12:33 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×