Exclusiv! Cum se simte Dan Negru la 50 de ani! “În televiziunea mondială, la 50 ești încă la început de carieră! De abia acum încep treaba!”

Publicat: 23 feb. 2021, 10:55 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dan Negru schimbă azi prefixul.

Supranumit “Regele Revelioanelor” de la Antena 1, pentru audiența record pe care o face cu programul său în noaptea dintre ani și nu numai, vedeta împlinește azi 50 de ani.

Cum se simte, cum sărbătorește, dacă i s-au împlinit până acum toate visele și ce cadouri a primit Dan Negru de ziua lui, ne-a marturisit exclusiv pentru Ciao.ro.

“De azi prind 5 G fără să am Cip. Asta înseamnă că mă simt excelent! De când mă știu mare, filmez de ziua mea. Azi sunt pe platoul de filmare de la Chișinău. Acum sunt  chiar într-o pauză de filmare. Așa că petrec la muncă dar de cadouri nu duc lipsă. Nu știu cum o să reușesc să le aduc în București, dar mă descurc. Am primit de toate. Deocamdată le văd pe cele de aici, din Chișinau. Ce îmi doresc la 50 de ani?
Să îi am pe ai mei de acasă cât mai mult lângă mine și pe mine lângă ei. E tot ce rămâne! Restul, platourile de filmare, interviurile, sunt fum. Umbre.
Mai am multe neterminate. Asta e doar începutul! În televiziunea mondială, la 50 de ani ești încă la început de carieră. Așa că, de abia acum încep treaba!”, ne-a declarat pentru Ciao.ro, sărbătoritul zilei!

Dan Negru este unul dintre cei mai longevivi prezentatori din televiziune. Chiar el a recunoscut într-un interviu recent pentru Ciao.ro, că se vinde bine.

“În criza economică primele lovite vor fi brandurile de lux, și în televiziune eu sunt un brand de lux pentru că show-urile mele nu sunt ieftine și, recunosc, nici eu nu sunt un prezentator ieftin. Așa că vom vedea ce va fi și cine-și va mai permite branduri de lux”.

Întrebat în același interviu cum se vede peste 2-3 ani, personal și profesional vorbind, Negru a fost extrem de optimist.

Cred că sunt abia la începutul carierei mele în televiziune pentru că televiziunea va fi a publicului  +30 de ani adică a ălora care au crescut cu programele mele. În lumea civilizată a televiziunii prezentatorii tv au +40 tocmai pentru că publicul lor e cel care a crescut cu ei.  E adevărat, acolo televiziunile își permit să plătească și mai ales să crească branduri tv.

Dar pun mai mare preț pe viața de acasă decat pe cea de la serviciu. Cândva, dintre toți doar cei de acasă își vor mai aminti de noi. Restul e fum”, a mai adaugat acum cateva luni vedeta de televiziune.

 

 

 

 

Publicat: 23 feb. 2021, 10:55 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×