EXCLUSIV | Cum este Radu Andrei Tudor în postura de tată! Prezentatorul de știri are reguli bine stabilite acasă: „Vreau să fac din juniorul meu…”

Publicat: 28 mai 2023, 18:26 Autor: Camelia Vedete

Profesionist desăvârșit în domeniul Știrilor, Radu Andrei Tudor prezintă jurnalul Kanal D2. Milioanele de telespectatori îl pot urmări de luni până vineri, de la ora 21:00. Jurnalistul a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru Ciao.ro cum este ca tată, cum se simte în postura de prezentator la NEWSTIME, dar și cum a intrat în lumea televiziunii.

Cum te simti la pupitrul Stirilor NEWSTIME, de la Kanal D2?

M-am integrat foarte repede in echipa Kanal D2. Mi-a placut foarte mult formatul, inca din faza de negocieri. Mai exact, suntem si in online, si pe TV in acelasi timp. Iar dezideratul nostru a fost, de la bun inceput, sa fim foarte atenti la lucrurile care-i preocupa, la modul real, pe romani. Ma simt deja acasa in studio la NEWSTIME si am alaturi o echipa extraordinara.

Cum este Radu Andrei Tudor în postura de tată!

Cum ai imbratisat aceasta noua provocare?

Mi-au fost noii colegi extrem de aproape si astfel am reusit sa ma integrez usor si sa ma duc zilnic la jurnal cu zambetul pe buze. Am multa libertate, ma bucur ca ma pot implica editorial in jurnalul pe care il prezint si cred ca deja incepem sa avem un public fidel.

Cum te imparti intre viata de familie si cea profesionala?

In prima parte a zilei sunt acasa si petrec mai mult timp in familie. Ma bucur de mai mult timp liber. Am deja activitati programate pentru fiecare zi din saptamana alaturi de familie.

Ai hobby-uri, pasiuni? Cat timp le aloci?

Raman fidel sportului pe care incerc sa-l practic de cel putin trei ori pe saptamana. Asa reusesc sa fiu un om echilibrat. Las orice energie negativa la sala. Astfel reusesc sa nu ma enervez niciodata in trafic J

Cum este Radu Andrei Tudor, omul de Stiri? Dar din postura de tata?

Omul de stiri Radu Andrei Tudor este extrem de riguros. Nu-mi place sa las ceva la voia intamplarii. Sunt un jurnalist onest, echilibrat si foarte atent la detalii. Insa in postura de tata sunt un om relaxat, iau orice provocare usor, cu incredere ca iubirea este un profesor foarte bun. Imi doresc sa fac din juniorul meu un om stapan pe el, un om care sa stie ce vrea si, cel mai important, un om corect.

Prezentatorul de știri are reguli bine stabilite acasă

Cat de dificil este parcurul unuei persoane care isi doreste sa lucreze in media, ca journalist, prezentator de Stiri? Cum a fost pentru tine acrasta experienta?

Nu este un parcurs usor, insa atunci cand iti place ce faci si pasesti fiecare treapta in mod sanatos, nu simti orele cu mult peste program pe care trebuie sa le aloci constructiei carierei, nu esti suparat cand transmiti din viscol sau de la inundatii. Mereu am spus tuturor tinerilor cu care am povestit despre jurnalism ca atat vreme cat ai ocazia sa faci ce iti place, nu vei simti niciodata ca mergi la job, ca vrei sa treaca timpul si sa pleci acasa. M-am simtit mereu privilegiat ca am putut sa ma simt atat de bine.

Povesteste-ne cum ai reusit sa intri in lumea televiziunii?

Am intrat in televiziune cand eram copil, aveam 12 ani. Atunci am fost selectat sa prezint o emisiune pentru copii la televiziunea locala din Piatra Neamt. Adevarat proba de foc a fost in momentul in care am venit in Bucuresti, imediat dupa ce am dat examenul de BAC. Nu stiam cum sa ma angajez cat mai repede. Astfel ca am printat 50 de CV-uri si m-am dus cu autobuzul la sediul fiecarei televiziuni si am lasat cate un CV. Cand am vazut ca nu m-a sunat nimeni, am luat-o de la capat. Si visul mi s-a implinit. Nu se poate sa iti doresti ceva cu ardoare, sa crezi mult in dorinta ta si sa nu se intample. Asa a fost mereu in cazul meu.

Publicat: 28 mai 2023, 18:26 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă