EXCLUSIV| Cum a ajuns să arate actorul Tudorel Filimon! “Nea Popa” de “La Bloc” s-a îngrășat pe bază de stres sau din cauza problemelor financiare?

Publicat: 16 Sep. 2020, 10:44 Vedete

Tudorel Filimon, îndrăgitul actor care-l interpreta pe “Nea Popa” în celebrul serial “La Bloc” a ajuns aproape de nerecunoscut!

Acesta a luat ceva kilograme în plus, și, mai mult, și-a lăsat și mustață! Astfel, dacă își pune și o sapcă pe cap, ai mari sanse să nu-l recunoști dacă-l întâlnești la piață sau în parc cu nepoții.

Tudorel Filimon s-a îngrășat

Tudorel Filimon s-a cam retras din lumina reflectoarelor în ultima perioadă și preferă să-și petreacă timpul în sânul familiei, lângă soția lui – Drăguța – pe care o iubește enorm și care i-a fost aproape și în cele mai grele momente, dar și alături de copii și nepoți care parcă îl fac să mai uite de problemele majore, financiare, pe care le are de câțiva ani încoace.

A muncit o viață și pare că, acum, la cei 67 de ani ai săi, a rămas fără avere. Tudorel Filimon și soția lui au trecut pragul Tribunalului de nenumarate ori din cauza proceselor în care sunt implicați. În presă, de-a lungul timpului, s-a scris că actorul din celebrul serial „La Bloc” ar fi dator vândut pe la bănci.

„Nea Popa”, probleme mari financiare

În decembrie, Drăguța Filimon, soția actorului, a pierdut un proces cu o societate care acordă credite. Mai exact, ea și alte trei persoane, apar pe lista debitorilor pentru un contract de împrumut încheiat în 2017 și neacoperit, valoarea lui fiind de 18.866,90 lei. Decizia Judecătoriei Cornetu este definitivă, iar la suma datorată se vor adăuga cheltuieli legate de executarea silită, scria wowbiz.ro.

Problemele financiare ale lui “Nea Popa” și ale soției sunt de câțiva ani, în trecut, ei mai pierzând o vilă în cartierul Andronache.

Tudorel Filimon uită de problemele financiare petrecând timp cu familia

De-a lungul timpului, Tudorel Filimon nu a prea vorbit despre aceste probleme. Probabil, actorul nu dorește să dezvăluie detalii despre situația în care se află. El încearcă să-și găsească liniștea, se pare, petrecând timp de calitate cu familia, dar mai ales cu nepoții care îl țin mereu în priză și astfel nu mai are timp să se gândească la problemele financiare.

Soția lui a postat recent o imagine cu îndrăgitul actor împreună cu nepoțica lor. În fotografie, Tudorel Filimon este parcă schimbat radical. Cu câteva kilograme în plus, îmbrăcat într-un tricou și o pereche de pantaloni largi, șapcă pe cap și ochelari pe nas, “Nea Popa” a ieșit cu nepoțica la plimbare. “Hai, tataie, cu rolele!”, este mesajul scris în dreptul imaginii postate de Drăguța Filimon.

 

 

Publicat: 16 Sep. 2020, 10:44 Vedete
Pe aceeași temă