EXCLUSIV| Ce spune Ioana Ginghină despre nunta cu bărbatul care a făcut-o fericită după divorțul de Papadopol

Publicat: 31 mai 2021, 09:51 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ioana Ginghină traversează cea mai fericită și liniștită perioadă a vieții ei, de după divorț. Vedeta și-a găsit liniștea în brațele lui Cristi, bărbatul care știe cum să o facă să se simtă importantă și iubită.

Se pare că va urma și o nuntă, pe care Ioana și-o dorește cumva doar a ei, la care cea mai importantă domnișoară de onoare va fi chiar fiica ei, Ruxandra. Ioana Ginghină a vorbit pentru Ciao.ro despre frumusețea relației ei și echilibrul în care trăiește acum!

Ioana,  cum eșți acum? Te-ai refăcut total după divorț?

Normal că rana e de mult vindecată. Timpul le vindecă pe toate și divorțul nu este nici pe departe cea mai mare problema pe care o poate avea un om în viață. Cred că îi dăm noi prea multă importanță.

În ce relații ești acum cu Alexandru Papadopol? Dar fiica ta, Ruxi?

Suntem așa cum trebuie să fim, părinți. Ambii ne dorim tot ceea ce e mai bine pentru Ruxandra.

Traversezi o perioadă fericită pe plan personal! Ești împlinită acum?

Da, traversez o perioadă foarte frumoasă acum. Însă am învățat că împlinirea nu vine de la oamenii din viața ta ci de la tine. Așa că da, sunt împlinită și fericită pentru cum am evoluat și pentru ceea ce sunt.

Ai o relație minunată de mai bine de un an de zile și ți-ai găsit liniștea în brațele lui Cristi! Recent te-a cerut în căsătorie! Cum ai reacționat? Te așteptai? Cum a fost momentul?

Repet, liniștea nu mi-am găsit-o în brațele lui Cristi. Liniștea mi-am găsit-o înainte să apară Cristi și tocmai asta dă frumusețea relației noastre. Însă ce am învățat din toată experiența de acum 2 ani de zile este discreția, de aceea voi ține pentru mine aceste amănunte.

Când urmează nunta? Ați stabilit deja detaliile pentru marele eveniment?

Vârsta de 40+ vine la pachet cu multe satisfacții, dar și cu multă maturitate și asumare a lecțiilor primite de la viață. Discreția, cum spuneam este una dintre ele, iar următoarea este răbdarea. Așa încât o să-ți spun sincer că nu ne grăbim să facem nici nuntă și nici să povestim despre acest lucru.

Fiica ta ce părere are despre acest lucru?

Eu sunt fericită, doar dacă Ruxandra mea este fericită. Nu există în viața mea cineva mai important decât Ruxi. Se bucură pentru mine, se bucură pentru noi și va fi principala mea domnișoară de onoare. Cristi și cu Ruxi se înțeleg foarte bine. Chiar suntem o echipă bine închegată. Acum, de exemplu, ei doi sunt cei care pun la cale planurile de vacanță.

Ai învățat din greșelile făcute în primele căsnicii? Ce nu ai mai repeta acum, niciodată, din trecut,  la un nou început de drum în viața ta?

Nu consider că am greșit neapărat. Toate sunt experiențe de viață. Greșeala ar fi doar dacă nu am învățat nimic din ele. Sunt lucruri intime, pe care le-am descoperit eu cu mine, ba poate și cu ajutorul psihologului. Așa încât nu am cum să-mi pun aici sufletul pe tavă.

Vei rămâne cu casa în care ai locuit cu fiica ta în timpul căsniciei cu Alexandru Papadopol sau încă nu s-a dat verdictul final în acest sens? Asta îți dorești?

Am rezolvat de mult această problemă. Da, am plătit pentru ca toată casa să rămână a mea, drept care vom locui în continuare aici.

Ești deschisă să devii mamă din nou? Ai putea să o iei de la capăt?

Da, copiii sunt o binecuvântare și eu care iubesc copiii nu văd de ce nu aș mai încerca. Dar asta deja nu mai depinde doar de mine. Ce o vrea cel de sus.

Cum a fost perioada asta a pandemiei pentru tine?

Nu a fost o perioadă rea. Am filmat la serialul Adela, de la Antena 1. Am repetat la Teatrul Ion Creangă și  pe 5 Iunieam premieră spectacolului “O mie și una de nopți”. Nici cu businessul nu am dus-o rău. Școala de actorie MiniArtShow by Ioana Ginghină a mers binișor, iar de curând am produs un joc nou, o idee originală, un joc cu poveste audio, 9 melodii noi nouțe pentru că cei mici și adulții din viața lor, să poată avea o super experiență.

Ai reușit să redeschizi porțile școlii de actorie pe care o ai?

Da, școala MiniArtShow nu și-a închis porțile din septembrie și până acum. Am lucrat cu puțini copii, respectând toate normele așa că nu am avut probleme.

Cum e să joci cu Răzvan Fodor în serialul Adela de la Antena 1?  Îți era dor să apari în seriale?

Da, îmi era dor. Iubesc această meserie și mulțumesc lui Dumnezeu că o pot face, fie că e pe scenă sau la tv. Răzvan este o bucurie când este pe platourile de filmare și ne distrează pe toți de la echipa la actori.

În film ești proprietara unei cofetării de cartier. În realitate cum stai cu dulciurile? Ești pofticioasă? Ce îți place să mănânci cel mai mult?

Da, iubesc dulciurile, însă mă țin departe de ele. Mănânc rar și cât mai sănătoase.

Ai dobândit o siluetă de invidiat! Ce a contribuit la starea ta de bine și la noul tău look?

În primul rând disciplină și echilibrul. De 3 ani de zile sunt foarte atentă la mine și la tot ceea ce fac și ce simt. Am învățat să mă cunosc și atunci nu e greu să mă controlez.

Ce te face acum fericită?

Aceleași lucruri, Ruxandra, meseria, familia, prietenii, animăluțele.

Care e cel mai mare regret al tău?

Sincer n-am. Am o viață foarte frumoasă. Chiar sunt o răsfățată din acest punct de vedere. Îmi place să mă uit în jur, să văd ce am realizat și să mulțumesc pentru asta. Sunt conștientă că nu e totul datorită mie.

Publicat: 31 mai 2021, 09:51 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă