Exclusiv| Ce siluetă vrea să obțină Oana Radu! “Sunt cel mai bine din viața mea!”

Publicat: 30 iun. 2021, 09:04 Autor: Dora Bazavan Vedete

Oana Radu a povestit pentru Ciao.ro ce înseamnă soțul ei pentru ea, cât de bine este acum, sentimental vorbind, și care este greutatea ideală pentru ea.

Oana, cum sună vara asta penru tine?

Muncesc foarte mult, încerc foarte mult să fac lucruri bune pentru mine și cei din jurul meu, încerc să ajut cât mai mulți oameni să își schimbe stilul de viață și dacă funcționează măcar cu o persoană, e suficient. În rest, profesional muncesc foarte mult în studio, muncesc cu brandul meu de lenjerie modelatoare, cu dieta, și încerc să fac o grămadă de lucruri care să mă ajute să evoluez, atât pe plan profesional, personal cât și pe cel sentimental.

Sentimental vorbind, cum ești acum?

Sentimental vorbind acum sunt cel mai bine din viața mea și chiar spunea cineva zilele trecute că pentru vremurile astea sunt excepțional de bine!

Cum l-ai descrie tu pe soțul tău și ce relație aveți voi  așa?

L-aș descrie pe soțul meu ca pe un vulcan, pentru că el este un om extrem de implicat, extrem de pasionat, extrem de focusat, și de multe ori, eu fiind mai leneșă, mai comodă, se întâmplă de multe ori să ne certăm din cauza asta. El este cu adevărat sprijinul meu principal.

Te-a motivat practic să faci mai multe schimbări…

Datorită lui am făcut aceste schimbări pentru că a fost alături de mine pas cu pas și pentru că s-a implicat foarte mult și m-a motivat  foarte mult. Este cu adevărat sprijinul de care  ai nevoie atunci când vrei să începi o nouă viață. Iar eu chiar am avut nevoie să încep o nouă viață, pentru că am avut multe chestii de schimbat la  mine, nici eu nu eram un om tocmai perfect, aveam greșeli, ca tot omul, aveam  defecte…

Cât de mult sport faci tu într-o săptămână?

Într-o săptămână fac sport zilnic, dacă am timp, 2 ore, plus cardio acasă, îmi place foarte mult, pentru că pe mine sportul practic m-a salvat de treaba asta cu anxietatea, de atacurile de panică, am fost în iad, am scăpat aproape 80%. Încă mai sunt urme dar încerc să mă adun.

Ce anume ai exclus din alimentație și ce nu mai mănânci deloc?

Mănânc orice, contează cantitățile și dacă mă întrebi când mănânc fast-food, mănânc de 2 ori pe săptămână ce vreau, când sunt la menținere. Acum sunt într-o etapă în care se pare că vreau să fiu puțin mai slabă. Am două faze, ori sunt obsedată de o chestie, ori nu îmi pasă deloc. Nu am găsit calea de mijloc niciodată și uneori e bine, uneori nu, și momentan sunt pusă pe slăbit. Vreau să ajung la greutatea pe care mi-o doresc definitiv, adică 50 de kilograme, acum am 59.

Cătălin îmi zice să nu mai slăbesc, îmi dă să mănânc foarte mult și de foarte multe ori  îi spun că nu mai pot să mănânc, că este prea mult. El vrea să am masă musculară, să  fac mușchi, eu vreau să fiu slabă, e o întreagă poveste la noi acasă!

 

 

 

Publicat: 30 iun. 2021, 09:04 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×