EXCLUSIV Ce le-a spus Cornel Galeș prietenilor săi, chiar înainte de a muri! Decizia pe care a luat-o în privința averii

Publicat: 02 Dec. 2019, 11:09 Vedete

Averea pe care Ileana Ciuculete a lăsat-o în urma ei a băgat discordie între fii ei și Cornel Galeș. Cel din urmă a fost dat în judecată, chiar înainte de a muri, pentru că a vândut din bunurile fostei soții. 

O veste tristă a venit, ieri, din Spania, acolo unde fostul soț al Ilenei Ciuculete a murit într-un accident de mașină. Cornel Galeș se mutase acolo la scurt timp după ce artista a murit, în 2017. A trăit o poveste de dragoste alături de patroana unei agenții de turim pentru care lucra, însă în ultima perioadă cei doi nu mai erau împreună.

Detaliile accidentului nu se cunosc prea bine încă, doar că Galeș nu ar fi fost singur în mașină, însă restul pasagerilor au scăpat cu viață.

Cu doar câteva zile înainte de tragedie, un prieten de-al acestuia l-a sunat și au vorbit inclusiv despre problemele pe care le-a avut în trecut cu fii Ilenei Ciuculete. Trecuseră mai bine de doi ani de când cei doi băieți ai artistei au luptat cot la cot împotriva lui Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, pe care l-au acuzat că a vândut fără acordul lor o vilă, trei kilograme de bijuterii din aur, haine de blană, costume populare de mare valoare și nu numai!

Atunci, instanța a decis ca bărbatul să dea fiilor Ilenei Ciuculete câte 35.000 euro, cotă parte din vila vândută, dar și 6000 de lei, din drepturile de autor.

Am vorbit cu el acum 4 zile… și ne-am văzut acum o lună și ceva… Ce viață! Azi ești, mâine nu mai ești. Mai multe despre accident nu știu încă, dar voi afla zilele următoare. Fata lui probabil știe deja, apropiații au aflat și ei. Despre băieții Ilenei… nu știu dacă au aflat, însă Cornel n-a apucat să se împace cu ei, din păcate…  din câte știu. O veste tristă. Credeți-mă, încă sunt în stare de șoc! Dumnezeu să-l ierte…, a declarat Silviu Lăpădat, în exclusivitate, pentru CIAO.ro.

 

 

Publicat: 02 Dec. 2019, 11:09 Vedete
Pe aceeași temă