EXCLUSIV| Ce concurență va avea Cristi Brancu la noua emisiune de la Prima TV: “E loc de mai mult! Am jucat cartea până la capăt…”

Publicat: 24 feb. 2021, 17:12 Autor: Dora Bazavan Vedete

Noua emisiune a lui Cristi Brancu va fi difuzată pe același tronson orar  cu show-urile lui Cătălin Măruță și Teo Trandafir, între orele 15.00-17.00! Ce spune Agentul VIP despre posibila lui concurență, cum va gestiona acest aspect și ce noutăți pregătește pentru telespectatorii săi fideli, a vorbit, exclusiv pentru Ciao.ro! Am aflat și cum stă vedeta  cu dragostea de Dragobete! 

Cristi, revii în televiziune, pe 8 martie, la PrimaTV! Pe 9 martie este ziua ta de naștere! Practic îți faci cadou o nouă emisiune! Cum e, ce emoții te încearcă?

Cred că, de ziua ta, ar trebui să primești cele mai frumoase gânduri și să primești cadourile pe care ti le dorești. Nimic nu e întâmplător! De ziua mea, pornesc o călătorie TV în care sunt convins că vom face în fiecare zi o sărbătoare! Am acel gen de emoții care se convertesc în succes! Am însă și echipe în spate. Una e cea de producție de la Prima TV, plus echipa mea de jurnaliști. Alta e cea formată din Oana și Tudor care strigă tare: “Hai, tati!”.

Ce noutăți pregătești pentru telespectatorii tăi fideli și cu ce format de emisiune revii în atenția publicului? De ce Prima TV?

Pentru că Prima TV înseamnă reinventare. E un post cu o istorie spectaculoasă care schimbă tot acum, pentru a avea prospețime, construită pe baza experienței. Noutatea stă în faptul că vom fi foarte dinamici, vom aduce subiecte exclusive, feluri noi de a vedea și afla cele mai tari povești ale oamenilor celebri. Mișcare, multă mișcare!

Emisiunea ta, “Exclusiv VIP cu Cristi Brancu” seva difuza pe tronsonul orar 15.00-17.00. Vei avea
concurență serioasă cu Teo Trandafir și Cătălin Măruță! De ce anume ți-e teamă? Cu ce vii nou
acum?

Niciodată nu mi-e teamă de concurență. În ani de TV, m-am bătut cu “Românii au talent”, cele mai mari meciuri de fotbal, emisiuni TV cu bugete foarte mari. Și am jucat cartea până la capăt. Teo și Cătălin sunt foarte valoroși, au o istorie pe acest tronson, dar e loc de mai mult! Veți vedea!

Ce vedete îți dorești în platoul noii tale emisiuni? Și cine are “interzis”, să zicem așa, în noua ta “casă”?

Îmi doresc în platou toate vedetele cu povești autentice și puternice. E datoria noastră să le scoatem. Aș vrea să mai triem puțin din personaje. Aș face un test – le-aș propune oamenilor de televiziune să urmărească împreună cu copiii lor propriile emisiuni. Și să le spună că tot ce e în emisiune e relevant. S-ar putea să avem surprize. Asta îmi place la Prima. Vrem ceva, îmbibat de pasiune, pe care să-l putem arată copiilor noștri, peste ani.

De cine te-ai săturat practic, din lumea mondenă și pe cine a stat cu ochii Agentul VIP, în perioada în care nu ai fost prezent la TV? Cine te enervează practic cel mai tare?

După 30 de ani de media, dacă mă mai enervează cineva, înseamnă că am trăit degeaba. Fiecare poveste are rolul ei. Cât nu am fost prezent la TV, am urmărit tot și cred că există personaje pe care le vindem în exces. Cred, de exemplu, că presa îi face un rău Biancăi Drăgușanu vorbind zilnic despre ea, în toate felurile. Supraexpunerea erodează foarte mult și, psihic, presiunea duce la depresie.

Cu ce te-ai ocupat în timpul în care nu ai apărut pe sticlă? De unde au venit banii în perioada asta?

În aceste luni am construit un public fidel și de foarte bună calitate în online, în seria Cristi Brancu Live, centrat pe dezvoltare personală și soluții pentru sănătate fizică și mentală și am avut rezultate bune, inclusiv financiar. Am avut contracte de imagine cu mai multe branduri. Am organizat webinarii. A fost un an frumos!

Vei mai avea timp să faci emisiunea de pe Facebook și Youtube, “TEOria Chibritului”, cuTeo Trandafir? Rămâne în picioare?

Îi mulțumesc lui Teo pentru 20 de episoade, așa cum nu ați mai văzut în online, cu tragedie și comedie la un minut la altul. Prietenia noastră continuă, dar offline. Ar fi fost imposibil să mai meargă înainte.

Ce părere ai despre vaccinul anti Covid – 19? Te-ai vaccinat, urmează sau nu o vei face deloc?

Sunt programat la vaccinare, dar acest lucru nu înseamnă că nu mă frământă întrebările publice puse de doamna doctor Monica Pop legate de maturitarea și deplina verificare în timp a efectului vaccinurilor. Am să o fac pentru binele meu și a celor de lângă mine, dar multe dileme publice trebuie lămurite de specialiști și autorități.

Băiatul tău, Tudor, a rămas acasă să învețe online sau merge fizic la școală? Ce părere ai
despre acest sistem de învățământ?

Tudor crede – și noi suntem de acord cu el – că anul de școală online a fost unul câștigat. Ține de priceperea profesorilor – și la Little London îi iubim pe domnul George și miss Denisa, învățătorii lui Tudor – să transmită și online învățătură. Conștienți pe deplin de ce se întâmplă de fapt în România, am ales să începem online acest semestru.

Cu cine seamănă Tudor mai mult, cu tine sau cu Oana? Ce a luat de la tine și ce a luat de la ea?

Tudor seamănă cu amândoi! Figura și fizicul seamănă cu al meu, dar ambiția este a lui mami. Umorul e de la amândoi. Ce să mai spun de pasiunea pentru media, având în vedere că este Youtubber. Insist să vă abonați la canalul Tudor Brancu Turcu!

Ce îți dorești pentru el? Ți-ar plăcea să îl vezi studiind în străinătate? Ai luat în calcul această posibilitate?

Îmi doresc să facă perfect ceea ce visează. Să trăiască într-o lume normală, fără frică, manipulare și propagandă. Să studieze și să lucreze oriunde în lume. Ne-a spus de ceva vreme că vrea să lucreze în America. Cine știe?

Există posibilitatea să o vedem și pe Oana Turcu, soția ta, cu o emisiune nouă la Prima TV?

Oana s-a concentrat – și cu mult succes – pe business-ul de cosmetice în ultimul an. Are câteva game de produse efectiv revoluționare care trebuie lansate în acest an. Televiziunea poate fi o opțiune, oricând se poate lega ceva nou.

Ce te echilibrează în relația cu Oana? Voi sunteți un cuplu foarte unit și liniștit! O iubești ca în
prima zi?

Oana a fost mereu forța și inima mea. Noi ne susținem și ne potențăm forțele reciproc la fiecare provocare a zilei. Emoția acelei prime zile o simțim și azi. Ea este iubirea, asta e tot!

Ce declarație de dragoste îi faci îi faci jumătății tale, acum, în prag de Dragobete?

I-am scris cândva această poezie:

“Îngerul albastru,
Al iubirii cheie,
Ceas de zămislire,
Naștere, scânteie.

Vieți în ritm de tango,
Sacrificiu-n clipe,
Leul din iubire
Va primi aripe.

13 ani? E totul
În destinul nostru
Dumnezeu e cerul,
Tudor este astru.

 

 

 

Publicat: 24 feb. 2021, 17:12 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă