După plecare de la Chefi la cuţite, Cătălin Scărlătescu nu a stat degeaba. Fostul jurat de la Antena 1 a lansat zilele trecute prima carte digitală de bucate din România. Alături de el au fost cei doi colegi cu care a lucrat timp de 12 sezoane pentru show-ul culinar, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea, iubita Doina Teodoru, dar şi zeci de fani. Deşi celebrul bucătar a lucrat intens pentru organizarea acestui eveniment, lucrurile se pare că nu au ieşit aşa cum mulţi au sperat. Una dintre invitatele chef-ului a fost dezamăgită de modul în care s-au desfăşurat lucrurile. Toate detaliile, mai jos în articol.
Din 14 decembrie, fanii lui Cătălin Scărlătescu se pot bucura de reţetele inedite pregătite de celebrul bucătar într-o carte digitală unică în ţara noastră. Deşi fostul jurat de la Antena 1 a lucrat intens pentru acest proiect de care este foarte mândru, se pare că evenimentul de lansare nu a fost la nivelul așteptat. Cel puțin așa susține Alina, una dintre cititoarele noastre care ne-a trimis un mesaj pe adresa de pont [email protected].
„Vă scriu pentru a va comunica o experiență neplăcută trăită la evenimentul de lansare a cărții digitale a domnului Cătălin Scarlatescu. Am primit o invitație la acest eveniment și am decis să particip, că de, n-are ce să fie rău. Acesta mică petrecere a avut loc în clubul Interbelic în intervalul orar 18:30-21:00. La eveniment au participat în jur 100 de oameni.
Am dispus de un open bar și mâncare reprezentată de o serie de mini burgers, prune confiate și chips-uri care aveau pe deasupra pate de rată și ceapă caramelizată. Pentru un număr de aproximativ 100 de persoane mâncarea a fost insuficientă deoarece erau aduși 20 de bugeri (vezi poză cu boluri) oamenii se puneau la coadă, își luau, iar restul se uitau în gol și comentau, iar tura următoare de mâncare venea cam în aproximativ o oră, făcând tot evenimentul o vânătoare de mâncare. De asemenea, erau aduse platouri pentru anumiți invitați cu 10 bugeri pentru 2 persoane, dar na, trebuia să fi invitat premium.
Se pare că invitaţii care nu ajungeau la bar în timp util nu aveau decât să privească şi să înghită în sec.
Evenimentul nu a fost deloc organizat, era un haos, oameni disperați care alergau să prindă o prună confiată deghizată într-un dish fancy și copii care alergau printre picioarele invitaților trimiși și ei după mâncare. Discursul domnului `Chef` Scarlatescu a început în jur de ora 20:00, iar în inchiere ne-a comunicat că va sosi și mâncarea, dar la 21:00 mâncarea încă nu era la bar, iar invitații plecau unul după unul.
În concluzie, pot spune că la un eveniment organizat de un CHEF BUCĂTAR cu renume cu tematică food, mâncarea lipsea sau mai rău, era adusă cu porția.
Cu stimă, Alina”, este mesajul invitatei.
La evenimentul de lansare a cărţii de bucate, Doina Teodoru a oferit un interviu pentru cancan.ro, în care a declarat că este foarte mândră de ceea ce Cătălin Scărlătescu a reuşit să facă în ultima vreme.
Pe lângă proiectul cu care speră să îşi bucure fanii, fostul jurat de la Chefi la cuţite are şi un restaurant în București de care se ocupă cu mare atenție pentru ca totul să iasă așa cum trebuie.
„Sunt mândră, sunt foarte fericită pentru el. Este un proiect la care a lucrat destul de mult timp și mă bucur că a ieșit, că este pe piață acum”, a declarat Doina Teodoru. În continuare, actriţa de la Antena 1 a dat detalii şi despre planurile pe care le au de sărbători (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)
Sursă foto: CIAO.RO