Exclusiv| Cătălin Cazacu și Anna Roman s-au împăcat? Sportivul i-a admirat prezentarea noii colecții de haine

Publicat: 24 Jun. 2021, 13:45 Vedete

Cătălin Cazacu și Anna Roman s-au împăcat? Cei doi au fost prezenți miercuri seara, la un eveniment!

Cătălin Cazacu și Anna Roman s-au împăcat? La Gala Summer Fashion, de miercuri seara, au fost prezenți amândoi! Bruneta a venit “la muncă”, ea și-a prezentat noua colecție, iar sportivul i-a admirat-o. Atât colecția ei, cât și cele ale celorlalți designeri prezenți.

Sportivul s-a poziționat chiar în fața scenei, să spunem, poate a putea admira prezentarea colecției, Anna Roman fiind chiar prima din designeri… care a deschis evenimentul, împreună cu manechinele ce-i purtau ținutele.

Cătălin Cazacu și Anna Roman, iubire cu năbădăi

Între Cătălin Cazacu și Anna Roman a fost iubire mare, în anii trecuți, iar despărțirea a fost cu scântei. Cei doi au pus punct relației în momentul în care sportivul a plecat în primul sezon la Exatlon. Cei doi s-au despărțit cu scandal, făcându-și acuzații reciproce, motivul fiind infidelitatea sportivului, după cum s-a scris în presă la momentul respectiv. După separare, cei doi au încercat să-și refacă viețile, însă în urmă cu câteva luni iar au apărut împreună, într-o vacanță în Zanzibar.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Cătălin Cazacu a vorbit despre viața sa sentimentală. Motociclistul nu se poate plânge de lipsa domnişoarelor, însă nu a fost niciodată căsătorit.

„Am cumpărat mai multe inele. Fiecare inel pe care l-am cumpărat și l-am dăruit în acele momente a însemnat tot pentru mine în momentele alea, doar că… am foarte mulți ani distanță, nu am ajuns niciodată în fața altarului, pentru că eu mi-am jurat că atunci când se va întâmpla va fi o singură dată pentru viața asta, așa că încerc să o întârzii cât mai mult ca să rămână cât mai puțin. Sunt sigur că ce-i al meu e pus deoparte. Nici nu spun că am cunoscut-o, nici nu spun că n-am cunoscut-o. Ce-i al meu e pus deoparte. Acasă nu e nici măcar câinele, și ăla m-a părăsit. Nu e nimeni acasă, iar când va fi acasă o să se vadă chestia asta și pe mine”, a declarat Cătălin Cazacu, citat de spynews.ro.

Publicat: 24 Jun. 2021, 13:45 Vedete
Pe aceeași temă