EXCLUSIV| Cătălin Botezatu, din nou pe patul de spital! “A fost supus unei anestezii totale pentru…”

Publicat: 13 Nov. 2020, 09:01 Vedete

Cătălin Botezatu, pe patul de spital din nou! Îndrăgitul designer se află la o clinică din Turcia!

Cătălin Botezatu, pe patul de spital din nou! Designerul se află de 2 zile într-o clinică din Turcia unde s-a dus pentru a-și face control, analize și pentru a se asigura că starea lui de sănătate este una bună, mai ales că în trecut a fost supus unor intervenții chirurgicale la inimă, dar și la colon, după ce i-a fost depistată o tumoră.

Cătălin Botezatu, pe patul din spital, într-o clinică din Turcia

Bote s-a simțit destul de obosit în ultima perioadă, asta pentru că a și muncit foarte mult. CIAO.RO a publicat AICI imagini exclusive cu juratul emisiunii “Bravo, ai stil!”, pe holurile din spitalul în care se află, realizate cu puțin timp înainte ca acesta să intre pe mână medicilor.

Iată că, în urmă unor prime rezultate ale analizelor pe care le-a făcut, medicii au decis că sunt necesare investigații suplimentare. CIAO.RO are detalii exclusive despre starea de sănătate a lui Bote, chiar de la Eva Pavel, consilier medical, femeia care îi este alături în această “călătorie”, și care i-a fost alături și în trecut, în vizitele sale la spitalele din Istanbul.

Contactată de reporterii CIAO.RO, Eva Pavel, ne-a mărturisit că designerul a fost supus unei anestezii totale pentru efectuarea unor investigații amănunțite.

“În urma consultației de la cardiologie și a rezultatelor de la testele de sânge, dr. Alp Burak a decis să lărgească schema de investigații, motiv pentru care Cătălin a fost supus unei anestezii totale pentru efectuarea unor investigații mult mai complexe. 

Investigațiile sunt necesare pentru a verifica stadiul de funcționalitate a unor organe, dr. Burak suspectând o proastă funcționare a acestora”, a declarat Eva Pavel, consilier medical, pentru CIAO.RO.

 

Publicat: 13 Nov. 2020, 09:01 Vedete
Pe aceeași temă