EXCLUSIV | Ana Stănciulescu din echipa lui Smiley are emoții mari pentru semifinala Vocea României. Ce a pregătit pentru LIVE-ul de la PRO TV

Publicat: 08 dec. 2023, 10:56 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Ana Stănciulescu din echipa lui Smiley are emoții mari pentru semifinala Vocea României. Ce a pregătit pentru LIVE-ul de la PRO TV. 

  1. Ești în semifinala Vocea României, sezonul 11! Te așteptai la asta? Ce înseamnă pentru tine?

Să fiu în semifinala de la Vocea României înseamnă pentru mine un vis împlinit. Nu mă așteptam la asta, deși îmi doream enorm, însă, cu ajutorul bunului Dumnezeu și al oamenilor care m-au votat sunt aici în acest moment.

  1. Cum au reacționat oamenii apropiați din viața ta vineri seara, când au aflat că ai trecut mai departe?

Mama, după ce a aflat că am trecut, a fost în șoc – exact ca și mine. Rudele și prietenii mei apropiați au izbucnit în lacrimi de fericire, iar tatăl meu a sărit în sus de bucurie.

  1. Ce sfaturi ai primit de la antrenor/antrenori după primul LIVE?

Sfatul a fost să mă odihnesc pentru că o noapte cu atâta emoție are niște repercusiuni și îți poate obosi vocea. Zis și făcut! Am tăcut întocmai cum mi s-a spus timp de 2 zile și m-am odihnit cât de mult am putut, ca să fiu în formă pentru următoarea ediție.

  1. Acum că ai trecut de emoțiile primului LIVE, vei face ceva diferit în Semifinală?

Nu cred că e vorba de ce voi face diferit, cât despre cât voi păstra din ce am făcut în live-ul trecut. În fiecare ediție am grijă să dau publicului și mai mult din ce pot să ofer și să îmi forțez limitele deoarece mereu se poate mai bine. Vreau să arăt lumii câte pot să fac într-un moment muzical de 3 minute și că voturile lor s-au dus către o persoană pe care se pot baza că mereu luptă să devină, pentru ea însăși, în primul rând, dar și pentru public, mai bună.

  1. Ai discutat cu antrenorul tău despre piesa de vinerea aceasta? Ce ne poți spune despre momentul tău, va fi ceva special?

Momentul meu de vinerea aceasta are și coregrafie pe care am repetat-o cu echipa zilnic! Cred că elementul special al prestației este că mă pot mișca foarte bine și pot și cânta foarte bine în același timp!

  1. Ce mesaj ai pentru cei de acasă care te-au susținut în primul LIVE?

Vă mulțumesc din inimă pentru toate mesajele și voturile dumneavoastră! Cu ajutorul bunului Dumnezeu și al dumneavoastră am ajuns până aici și sper să fiți alături de mine în continuare în această competiție pentru că mai am foarte multe să vă arăt. 💜

Publicat: 08 dec. 2023, 10:56 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×