EXCLUSIV| Alina și Ilan Laufer sunt în culmea fericirii! Fosta soție a lui Jorge va avea gemeni!

Publicat: 24 Sep. 2020, 17:14 Vedete

După mai multe proceduri de inseminare eșuate, Alina și Ilan Laufer trăiesc zile de fericire maximă. După 8 ani de zile de încercări, ultima inseminare s-a dovedit a fi un real succes, astfel că fosta soție a lui Jorge urmează să devină din nou mamă, anul viitor. Alina are acum 37 de ani și este însărcinată în 10 săptămâni. Azi dimineață a fost din nou la doctor, la un scurt control și a aflat ceea ce bănuia deja dar aștepta să i se confirme! Va fi mămică de gemeni!

 „Astăzi am fost la ecografie, știam că la inseminare s-au pus doi embrioni, dar și data trecută a fost al fel și nu s-a prins atunci niciunul.  De fiecare dată stăteam cu grijă că poate nu se prind. La inseminarea pe care am făcut-o  vara asta, la jumătatea lunii iulie, imediat cum ne-am întors în țară din America, am fost singură! Azi a fost pentru prima oară când Ilan a venit cu mine la doctor să vedem copilul împreună. De fapt am aflat că sunt doi pentru că s-au prins amândoi! Suntem foarte fericiți. Ilan este foarte bucuros și chiar vorbeam și spuneam că am recuperat acum cu aflarea veștii că vom avea gemeni toată perioada în care am suferit 8 ani de zile pentru că nu reușeam să devenim părinți. De-acum încolo o să ne pregătim cum se cuvine! Eu sunt încrezătoare de data asta și sper să decurgă toată sarcina bine și fără probleme! Suntem cu toții fericiți și încântați!”, a declarat Alina Laufer exclusiv pentru Ciao.ro!

După ce s-a asigurat că micuții sunt bine, Ilan Laufer și-a „strigat” fericirea:

 „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viața noastră după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!”, a postat omul de afaceri și politicianul pe rețelele de socializare.

Publicat: 24 Sep. 2020, 17:14 Vedete
Pe aceeași temă