EXCLUSIV | Andreea Ibacka, răsfățul suprem pentru Cabral! Cum îl așteaptă acasă: “Îi place meniul meu de…”

Publicat: 02 apr. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Andreea Ibacka și Cabral Ibacka formează cuplul perfect, un adevărat exemplul de „Așa Da”. Cei doi se completează reciproc de minune și se ajută atunci când vine vorba de ambii copii ai lor, Tiago și Namiko.

De fapt, soția lui Cabral a recunoscut că ea se sacrifică mai des atunci când vine vorba de copii dar îi și place acest lucru. Acum însă pentru că au mai crescut, Cabral și Andreea Ibacka își pot permite luxul să mai facă câte o escapadă în doi dar nu vor să lipsească prea multe zile de acasă.

Andreea Ibacka, răsfățul suprem pentru Cabral!

Actrița duce copiii la grădiniță și își dorește să reușească să petreacă mai mult timp împreună cu soțul ei.

„Practic fii-miu se trezește primul și trebuie să mă trezesc și eu, nu de alta dar dacă nu, vine peste noi în pat. Mai împărțim responsabilitățile, dar în mare parte eu duc copiii la grădiniță. Cel mic vrea la grădi, dar când vede că se desparte de mine e o mare dramă, jelește, și eu rămân așa, încărcată, toată ziua! Cabral mă ajută când am și eu treabă dimineața, noi nu avem un program fix. În funcție de zi sau de săptămână ne împărțim, avem un google calendar în care notăm toate activitățile cu copiii, ca să nu ne încurcăm”, ne-a povestit Andreea Ibacka pentru Ciao.ro.

Cum îl așteaptă acasă: “Îi place meniul meu de…”

De când au mai crescut copiii, între care este o diferența de doi ani, actrița și prezentatorul TV mai „fură” câte o escapadă romantică împreună.

„A intrat recent la priorități, e pe lista de rezoluții 2024 să reușim să stăm mai mult împreună, pentru că ei au fost foarte mici până acum. Eu recunosc că îmi face plăcere să stau cu copiii, îi iubim foarte tare, dar cred că e nevoie și de activități de cuplu, fără copii, la un moment dat, la ore la care copiii dorm și ne bazăm pe bunici. În Dubai ultima oară am fost doar noi doi dar nu reușim să stăm foarte mult departe de copii. Cred că intrăm într-o etapă chiar ușoară, acum comunică împreună între ei, s-au mai ușurat treburile și le mai putem grupa activitățile. Sunt și împreună la aceeași grădiniță acum!”, ne-a mai povestit soția lui Cabral.

Nu își fac cadouri doar cu ocazii speciale

La capitolul răsfăț, Andreea Ibacka ne-a mărturisit pentru Ciao.ro că tocmai ce i-a cumpărat un frumos cadou soțului său, pe care, evident, și l-a dorit.

„Chiar i-am făcut un cadou fără nicio ocazie, un gadget pe care și-l dorea, i-am zis că se pune de iepuraș, ziua lui și așa mai departe. Nu știu,  nu așteptăm neapărat momente speciale pentru a ne face mici surprize. Mi se întâmplă destul de des să îl răsfăț și din punct de vedere culinar. Nu o fac zilnic dar o fac frecvent și ori că s-a obișnuit ori că el crede treaba asta, apreciază foarte mult.  Cel mai mult îi place meniul meu de acasă!”, ne-a mai spus Andreea Ibacka. Ea și Cabral au o super relație și fac glume mereu unul pe seama altuia.

„El exagerează… Noi așa facem și în offline, cam ăsta e stilul nostru dintodeauna. După 16 ani împreună ne și cunoaștem foarte bine și știm cam cât putem să întindem coarda. Nu spun că e neapărat rețeta câștigătoare pentru că ține foarte mult de profilul cuplului”, am mai aflat de la Andreea Ibacka, mereu o prezență cu zâmbetul pe buze, care emană bucurie și fericire, semn că îi priește de minune viața pe care o are alături de celebrul ei soț, omul de televiziune Cabral.

Publicat: 02 apr. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă