Dosarul Eugen Stan: ce tinea ascuns pedofilul in boxa apartamentului, unde a locuit cu fosta sotie! Actualul proprietar face marturii bizare. De ce era camera incuiata mereu

Publicat: 18 Jan. 2018, 14:54 News 3

Pedofilul de la Rutiera, Eugen Stan, acuzat de multiple agresiuni sexuale a reusit sa joace rolul politistului perfect. Mai mult de atat, el era tinut in brate de seful sau direct, comisarul sef Rene Emanuel Voicu.

Din ultimele informatii ale anchetei a reiesit ca Eugen Stan isi desfasura activitatea la Politia Rutiera in functie de nevoile angajatorului sau. Se pare ca acesta nu respecta deloc programul de 8 ore in trei schimburi.

”Activitatea profesionala desfasurata de agent este nesemnificativa raportat la standardele de performanta asociate postului ocupat, situatie care a fost posibila doar cu stiinta sefului direct, comisar sef de  politie Voicu Rene Emanuel, aspect care a permis aparitia unor nemultumiri in colectivul structurii. Agentul nu respecta programul de lucru de 8 ore, ci isi desfasura activitatea in functie de orarul si de prioritatile sefului sau”, se arata in documentul furnizat de fostul sef al Politiei Romane, Bogdan Despescu.

Politistul acuzat de multiple agresiuni sexuale asupra minorilor si femeilor s-a intors marti incatusat la blocul din Magurele, unde a locuit pana acum doi ani cu fosta sotie si fiica lor.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Jan. 2018, 14:54 News 3
Pe aceeași temă