Detalii socante despre Eugen Stan pe vremea cand lucra la Jandarmerie! Fostul sef al agresorului a rupt tacerea. Ce comportant avea, de fapt, pedofilul

Publicat: 15 Jan. 2018, 12:01 Life

Noi dezvaluiri despre politistul Eugen Stan. Fostul sef, din perioada in care lucra la Jandarmerie, a facut marturii despre agresorul din Drumul Taberei. Potrivit acestuia, pedofilul era dependent de medicamente si se plangea ca nu are bani.

Stefan Micu a povestit ca a ramas socat cand a vazut imaginile cu Eugen Stan, in timp ce agreseaza sexual doi copii, in liftul unui bloc din Capitala. De multe ori, barbatul isi lasa fetita sa se joaca cu Eugen Stan. Cei doi au avut o relatie apropiata si se vizitau des.

Fostul sef l-a descris ca fiind un barbat supus la locul de munca, dar violent in mediul de acasa. Datoriile la banca l-ar fi facut pe politistul-pedofil sa isi schimbe comportamentul. Chiar sefului de tura ii marturisea ca si-a pierdut locuinta dupa ce ar fi girat un coleg la banca. In 2012, Eugen l-a vizitat pe fostul sef, insa acesta nu a banuit o clipa ca ar fi capabil de asemenea gesturi.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Jan. 2018, 12:01 Life
Pe aceeași temă