Este oficial! Misha a recunoscut ce relație are cu Connect-R: ”Mă bucur că am luat această decizie”

Publicat: 24 Jan. 2020, 12:09 Vedete

Misha a făcut declarații despre împăcarea cu Connect-R! Deși cei doi au divorțat relația lor a fost întotdeauna bună de dragul fetiței pe care o au împreună. Lucrurile se pare că merg din ce în ce mai bine între cei doi artiști, iar timpul liber și-l petrec aproape tot timpul împreună.

De când şi-au anunţat divorţul, fanii celor doi s-au întrebat mereu dacă cei doi artiști s-au împăcat, având în vedere că cei doi au păstrat o legătura extrem de strânsă şi sinceră. Misha şi Connecte-R şi-au petrecut sărbătorile împreună, vacanţele din timpul anului si le petrec tot în familie, acelaşi lucru se întâmplă şi cu aniversările lor.

Misha a dorit să pună capăt tuturor speculațiilor și a dezvăluit care este adevărata relație pe care o are cu tatăl fetiței.

„Eu sunt foarte prinsă cu ceea ce fac, pe plan profesional şi nu am timp să mă gândesc la alte lucruri. Treaba asta şi Maya îmi ocupă tot timpul. De aproape un an lucrez cu Marius şi pe partea de concerte şi aşa am reluat activitatea. (…) Noi nu am luat această decizie de a ne separa din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale. Ele au venit mai târziu, nu au mai mers lucrurile aşa cum trebuie. Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit, pentru că acum avem o relaţie super ok de prietenie. Sunt multe cupluri care ajung la ură şi nu e ok. Copilul ajunge să sufere cel mai mult”, a spus Misha.

Chiar dacă spun că nu se gândesc la o împăcare, Misha a dezvăluit faptul că sunt nopţi în care Connecte-R rămâne peste noapte dacă fetița își dorește să doarmă cu el.

„Ne vedem zilnic. Relu vine zilnic şi o vede pe Maya. Tatăl ei era şi înainte plecat la concerte şi nu a fost o ruptură aşa mare. Nu am luat în calcul o împăcare. Momentan suntem ok. Au mai fost cazuri în care Maya şi-a dorit foarte mult să doarmă cu tatăl ei şi a mai rămas peste noapte”a dezvăluit Misha.

Și-a anunțat divorțul pe Facebook

Connect-R a dat vestea divorțului de Misha pe pagina de Facebook, însă un paragraf din mesaj era complet schimbat: „Sunt aproape 2 ani de la divorț 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru”. În mesajul de pe Instagram, Connect-R a scris un an și trei săptămâni, atunci când a făcut referire la divorțul de Misha.

Publicat: 24 Jan. 2020, 12:09 Vedete
Pe aceeași temă