ESTE OFICIAL: Cine este cea mai sexy concurentă din noul sezon „Splash! Vedete la apă”

Publicat: 04 iun. 2024, 20:02 Autor: ileana.ghinea Arhiva
ESTE OFICIAL: Cine este cea mai sexy concurentă din noul sezon „Splash! Vedete la apă”
Emisiunea „Splash! Vedete la apă”, difuzată de Antena 1, este unul dintre cele mai așteptate programe TV din sezonul estival. Anul acesta vine la pachet cu o prezență mai mult decât îmbietoare pentru toți cei care apreciază frumusețea în toată splendoarea ei și, desigur, vorbim despre Amme, artist și influencer cu o comunitate puternică pe social media.
Despre tânăra de 30 și puțini de ani se spune că este cea mai sexy concurentă din noul sezon „Splash! Vedete la apă” care, de data aceasta, va fi prezentat de Ramona Olaru, Anamaria Ionescu și Răzvan Fodor.
„Oficial, vara aceasta ne vedem la Splash! Vedete la apă. Și, mai am de spus ceva, tot oficial: vara aceasta o să-mi înving toate fricile. Este evident că mă ajută foarte mult colegii mei de emisiune Jean de la Craiova, Bella Santiago, George Tănase, Daniela Gyorfi, Florin Ristei, Ilona Brezoianu, Andreea Antonescu, Dani Oțil și Marian Drăgulescu. Este incredibil cum eu, până acum câteva luni, nu doar că nu știam să înot, dar eram de-a dreptul oripilată de ideea că aș putea să plutesc pe apă. Provocarea a fost fabuloasă și eu mă bucur că am acceptat-o.”, a declarat Amme despre participarea la „Spash! Vedete la apă”.
Amme va fi susținută în cadrul competiției de omul cel mai apropiat de sufletul ei, soțul Florin, iubire pe care a întâlnit-o în liceu și care i-a devenit poveste câțiva ani mai târziu.
„Soțul eu m-a cucerit cu un „bau” pe Facebook (glumesc). Felul lui de a fi, naturalețea și faptul că mi-a spus din prima clipă că eu voi fi mama copiilor lui, m-a dat gata. M-a atras la el implicarea cu care face toate lucrurile, faptul că este extrem de familist și iubitor cu mama și sora lui. Am văzut în el un viitor tătic minunat, implicat și extrem de atent la nevoile tuturor. Soțul meu este omul care nu spune niciodată NU, care este extrem de dedicat job-ului său, prietenilor. Nu știu cum face, dar îl place toată lumea.”, conchide artista.
Publicat: 04 iun. 2024, 20:02 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă
×