Este cumplit! Încă o artistă celebră a murit la numai 21 de ani!

Publicat: 02 Jan. 2020, 14:22 Life
Este cumplit! Încă o artistă celebră a murit la numai 21 de ani!

Veştile cumplite nu se mai opresc la începutul anului 2020. Artişti tineri trec în nefiinţă unul câte unul, Creatorul dorind parcă să îşi creeze o armată de îngeri cu voci divine în cer.

În urmă cu câteva ore a fost confirmată moartea artistei Lexii Alijai, care a decedat la numai 21 de ani. Rudele, prietenii și fanii sunt îngenuncheați de suferină, aceştia scriind mesaje cutremurătoare pe rețelele de socializare.

„Eşti o adevărată legendă. Odihneşte-te în paradis, nu te vom uita niciodată”, a scris ea. „Nu mai am cuvinte… Frumoasa mea verişoară atât de talentată şi cu un suflet unic. Este prea devreme”. 

Cântăreața de muzică rap Lexii Alijai s-a stins fulgerător la doar 21 de ani, iar moartea ei a adus multă durere în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o și îi ascultau muzica. Anunțul trist a fost făcut public de verișoara ei, artista Raeisah Clark.

Circumstanţele şi cauza morţii tinerei nu au fost încă dezvăluite. Cântăreața de rap a fost activă pe reţelele de socializare câteva ore înainte de a muri.

Născută în Statele Unite, la Saint Paul în statul Minnesota, Lexii Alijai, pe numele ei adevărat Alexis Alijai Lynch, a devenit cunoscută după colaborări cu Drake şi 2pac.

În plină ascensiune, ea şi-a lansat primul album de studio, „Growing Pains”, în septembrie 2017. Artista a mai colaborat în 2015 cu Kehlani la melodia „Jealous”, care a ajuns pe locul 36 în topurile americane.

Publicat: 02 Jan. 2020, 14:22 Life
Pe aceeași temă