ENEL, anunț de ultimă oră pentru toți clienții! Ce trebuie să faci neapărat până la venirea iernii

Publicat: 17 nov. 2023, 12:43 Autor: Alina Nistor News
ENEL, anunț de ultimă oră pentru toți clienții! Ce trebuie să faci neapărat până la venirea iernii

ENEL a transmis un mesaj important pentru toți abonații. Românii trebuie să facă un lucru esențial înainte de venirea iernii.

Românii trebuie să verifice sistemele de încălzire pentru ca acestea să funcționeze la capacitate optimă și în siguranță. Această acțiune trebuie făcută periodic, mai ales înainte de sezonul rece. ENEL oferă programe de întreținere și verificare a instalațiilor de gaz, în conformitate cu normele în vigoare și cele mai înalte standarde, pentru binele clienților.

ENEL România susține că asigurarea unei încălziri eficiente și în siguranță este responsabilitatea tuturor și asigură că prin colaborarea cu clienții, aceștia vor beneficia de căldură și comfort în anotimpul rece.

„Temperaturile încep să scadă și tot mai mulți dintre noi încep să își încălzească locuința cu o centrală termică. Este foarte important să avem instalația de gaz verificată la zi pentru a rămâne în siguranță.

Dacă ai o centrală termică, verificarea periodică trebuie realizată la fiecare doi ani, astfel încât specialiștii să se asigure că instalația se află în cele mai bune condiții”, este anunțul făcut de companie pe Facebook.

Poți plăti factura prin aplicație

ENEL le-a pus la dispozițue abonaților o nouă modalitate de transmitere a indexului. Este vorba despre MyEnel, o aplicație ce poate fi descărcată pe orice smartphone în doar câțiva pași simpli. Totodată, indexul poate fi și în mediul online, după crearea unui cont pe my.enel.ro.

Ai nevoie doar de CNP, numărul de telefon, dar și de adresa de e-mail, codul de client și cel de facturare. Durează doar câteva minute, iar mai apoi poți să îți administrezi amplu contractul la energie.

„Alege să-ți faci un cont MyEnel ca să transmiți cu ușurință indexul la energie și să plătești rapid factura la electricitate și gaz! Pentru activarea contului: intră pe website; asigură-te că ai la îndemână codul de client și codul de facturare (le găsești pe ambele pe factura de energie).

O să ai nevoie și de Codul Numeric Personal (CNP), numărul de telefon mobil și o adresă validă de e-mail. După ce creezi contul, instalează și aplicația MyEnel pe telefonul mobil și folosește-o ca să-ți administrezi cu ușurință contractul de energie”, este anunțul făcut de cei de la ENEL România pentru clienții săi.

SURSA FOTO: Social Media

 

Publicat: 17 nov. 2023, 12:43 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă