Emily Burghelea, dezvăluiri după prima operație. Care este starea vedetei de la ProTV: „Mă simt amețită, îmi simt fierul din cap”

Publicat: 10 iul. 2024, 17:58 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Emily Burghelea a trecut printr-un adevărat coşmar zilele trecute. După cum bine se ştie vedeta a fost victima unui accident rutier în vacanţa din Mauritius. Problemele însă nu s-au terminat pentru blondină, dar în cadrul unui interviu recent a dezvăluit că este pe drumul cel bun.

Vedeta a ţinut să îi mulţumească în primul rând soţului ei care a fost alături de ea în toate aceste clipe grele. Tânăra mărturiseşte că fără ajutorul lui Andrei, dar şi a mamei lui, nu ar fi reuşit să facă faţa tuturor provocărilor.

„Soțul meu m-a vegheat la aeroport, în avion apoi în toate spitalele pe care le-am colindat pentru a obține un diagnostic corect și complet… Mă susține și îmi spune că sunt fumoasă încontinuu pentru a-mi ridica moralul… Nu mi-aș vedea viața fără el… Mi-ar fi fost teribil de greu să trec prin asta singură… Mama lui Andrei, mama soacră a venit la noi și a preluat toate activitățile casei, în acest moment stă ea cu copiii pentru că eu nu am voie să mă agit foarte tare și orice posibilă lovitură sau bruscare poate dăuna grav..”, a dezvăluit vedeta pentru click.ro.

Cum se simte Emily Burghelea după prima operație

Emily Burghelea a trecut deja printr-o operaţie, iar acum urmează o perioadă de recuperare. Blondina speră că se va putea întoarce cât mai repede la viaţa pe care o avea înainte de accident. Până atunci însă trebuie să fie atentă la tot ceea ce face, pentru că orice mişcare îi poate aduce alte probleme de sănătate.

„Mă simt amețită, îmi simt fierul din cap, simt cum se mișcă și mă gândesc cum va fi scos de acolo și dacă prin anestezie sau nu… La spital am fost operată de o echipă de profesioniști care mi-au pus oasele feței în poziția lor naturală și cărora nu am cuvinte să le mulțumesc! Ei au zis că totul va fi bine, stau sub monitorizare și vin zilnic la control…”, a mai spus tânăra.

În ceea ce îi priveşte pe copiii ei, vedeta nu a dorit să le spună ce s-a întâmplat, prin ce situaţie a trecut, a considerat că este mai bine să îi ţină departe de aceste probleme.

„Copiilor le-am explicat că mami și-a făcut un machiaj mai special și că își va dezvălui în curând (când o să-mi dau bandajul jos din cap) cea mai tare freză pe care o să o vadă vreodată, iar acum sunt foarte nerăbdători să-mi dau bandajul jos! Se așteaptă să vadă primul lor unicorn în realitate!”, a mai spus vedeta.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 10 iul. 2024, 17:58 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×