Ema Ută dă ora exactă în modă! ”Regina” incontestabilă a machiajului, apariție de fițe, cu accesorii de mii de euro

Publicat: 04 May. 2021, 20:58 Vedete

Nu, nu, nu s-a îndrăgostit de vreun sportiv și de focul lui a luat-o cu mingea la sănătoasa, ci a descoperit un nou trend în fashion. Ema Ută dă moda, se pare, și o face cu stil. Dovadă stau pozele realizate de paparazzi CIAO.RO, care au surprins-o zilele trecute pe ”Regina Machiajului” într-o ipostază demnă de Hollywood.

Blondina, proaspăt întoarsă din vacanță, purta la subraț o geantă pe care a dat nu mai puțin de 1000 de dolari. Ce are special această poșetă? Este o adaptare interesantă a unei mingi de baschet! Practic, acesteia i s-a atașat un mâner și gata… prețul. Nici mai mult, nici mai puțin de 1.000 de euro!

Accesoriul de maxim interes a fost surprins în posesia divei în timp ce aceasta se îndrepta către salon unde, cu siguranță, avea să le dea pe spate pe toate domnițele dornice să afle care sunt cele mai în vogă trenduri în modă.

Ema Ută este, trebuie să recunoaștem, unul dintre personajele din spațiul public românesc care are cele mai noi date din domeniu. Devenită cunoscută datorită faptului că le-a machiat de-a lungul timpului pe cele mai prezente dive din showbiz-ul românesc, ușor, ușor, Uta a reușit să-și construiască o identitate în peisajul monden mioritic și să adune o avere de pe urma talentului său. Este posibil ca acest lucru să-i aducă această relaxare financiară pe care o prezintă peste tot, n-avem de ce să gândim altminteri. Altfel, nu ne putem imagina de unde poate să-și sponsorizeze stilul de viață absolut fabulos.

Tânăra de 29 de ani are o vilă construită în stil american și un portofoliu de vacanțe care i-ar face să fie geloși chiar și pe cei mai experimentați agenți din domeniul turismului. Numai în perioada de pandemie, Regina Machiajului a vizitat Mexic, Maldive, Bahamas și Kenya, de unde s-a întors de curând.

 

Publicat: 04 May. 2021, 20:58 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă