Tragedie in echipa serialului ‘Anatomia lui Grey’. Elisabeth Finch sufera de o forma rara de cancer si a facut un episod despre maladia ei cumplita!

Publicat: 02 Feb. 2019, 09:43 Vedete

Elisabeth Finch sufera de cancer. Membra din echipa de productie a serialului "Anatomia lui Grey" este grav bolnava.

Elisabeth Finch sufera de cancer

Elisabeth Finch sufera de cancer si medicii nu au putut sa o ajute foarte mult. Ea a decis sa portretizeze tragedia pe care o traieste de cativa ani, prin intermediul show-ului extrem de indragit de public. Personajul Catherine a decis sa se opereze si sa ii fie extirpata o tumoare.

Elisabeth Finch sufera de o forma rara de cancer

Inainte sa mearga in sala de operatie, a ales sa isi ia ramas bun de la sotul ei, Jackson. Din fericire, personajul a supravietuit. Producatoarea serialului s-a deschis legat de boala ei cumplita, povestind ca a simtit nevoia sa ii ajute pe bolnavii care urmaresc serialul.

„Oamenii de stiinta din intreaga lume gasesc mereu noi modalitati de a-i mentine pe bolnavii de cancer metastatic in viata. Nu prin vindecare, ci prin gestionarea lor pe termen lung. E acelasi exemplu cum sunt diabeticii cu insulina.

Sunt unul dintre acei oameni. Pot sa traiesc cu cancer in restul vietii mele. Pentru ca este o afectiune cronica, ma identific ca o persoana cu handicapa.

Am o viata plina de munca si de prietenie, dragoste si calatorii. Sunt esecuri si bucurii. Dar nu am vazut niciodata aceasta versiune a cancerului in televiziune. Acea versiune a capacitatii”, a povestit producatoarea care sufera de cancer osos.

(sursa: hollywoodreporter.com)

« Pagina anterioară

Publicat: 02 Feb. 2019, 09:43 Vedete
Pe aceeași temă