Elena Gheorghe și Adela Popescu, show la Sala Palatului! Cele două sunt prietene de mai bine de 20 de ani

Publicat: 05 apr. 2024, 14:57 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Elena Gheorghe continuă să ne dezvăluie câte puțin din surprizele muzicale, dar și din numele artiștilor care vor urca pe scena de la Sala Palatului, pe 23 mai.

Show-ul va cuprinde povestea carierei ei, toată muzica pe care a lansat-o de-a lungul timpului, dar și un viitor album muzical, lansat după mai bine de 10 ani. “Cel mai bun om de pe pământ”, piesa devenită hit, în scurt timp, este una melodiile ce se vor regăsi pe noul album.

Elena Gheorghe și Adela Popescu, show la Sala Palatului

Cea de-a doua surpriză muzicală este o piesă despre prietenia adevărată, și o va cânta în colaborare cu nimeni alta decât Adela Popescu. Nimic întâmplator în acest duet, pentru că cele două se cunosc de mai bine de 20 de ani și au avut chiar și o trupă muzicală împreună.

“Am cunoscut o pe Adela Popescu în 2001, la festivalul de la Mamaia, unde concuram fiecare, individual, iar noi două eram mezinele concursului. Ne-am împrietenit repede și am hotărât să ne facem o trupă mai târziu. Am bătut la ușa mai multor compozitori, printre care și Marius Moga, însă nu s-a concretizat nimic pentru că Dumnezeu avea alte planuri cu noi.

Eu aveam să ajung solista trupei Mandinga, iar Adela actrița în cele mai iubite telenovele din România. Ne-am bucurat una de succesul alteia și am rămas prietene pe viață. Acum două luni, într-o noapte, când mă gândeam la show-ul de la Sala Palatului, mi-a venit ideea de a o invita pe Adela, nu doar să-mi fie alături, ci să cânte alături de mine cum ne-am fi dorit acum 22 de ani.

Am luat caietul de notițe și am scris ideea acestei piese. Așa s-a născut “Îți mulțumesc pentru că ești”. Această piesă este scrisă cu gândul la oamenii din viața noastră, pe care îi poți număra pe degetele de la o singură mână, dacă ai noroc poate de la două, acei oameni care te iubesc necondiționat. Îți mulțumesc pentru că ești, Adela”, a declarat artista.

Publicat: 05 apr. 2024, 14:57 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×