Elena Gheorghe lansează “Cel mai bun om de pe pământ”, primul single de pe următorul ei album

Publicat: 01 mart. 2024, 14:46 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Elena Gheorghe, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, e pusă pe fapte mari în acest an. Cântăreața a anunțat două mari evenimente recent, de la Sala Radio și Sala Palatului, iar acum revine cu o nouă surpriză pentru fanii ei.

Artista lansează “Cel mai bun om de pe pământ”, o piesă sensibilă și destinată celui mai apreciat, iubit om din viața fiecăruia. Acesta este de altfel și primul single de pe următorul album pop al său ce urmează să fie lansat în cadrul concertului aniversar Elena 20, care va avea loc pe 23 mai la Sala Palatului. Elena Gheorghe este extrem de încântată să împărtășească publicului noul single cu un mesaj profund.

Cel mai bun om de pe pământ” este primul single de pe noul meu album de muzică pop ce se va lansa pe 23 mai în cadrul concerului aniversar Elena 20, de la Sala Palatului. După o lungă perioadă de timp a venit momentul și pentru mult așteptatul album de muzică pop și sunt extrem de entuziasmată pentru că este primul album în care mă implic total. Mă simt de parcă acum am debutat în muzică, am lejeritatea și creativitatea unui artist la început de drum, dar mă ajută și experiența acumulată.

Am pus pe foaie gândurile și sentimentele creionând ce vreau să transmit până la cel mai mic detaliu fără să mă gândesc dacă va fi sau nu în topuri, singurul gând a fost să mă eliberez. Va fi un album foarte personal. Fiecare piesă este o bucățică din sufletul meu, conține o experiență care m-a făcut fericită sau care m-a maturizat, a vindecat ceva”, spune artista Elena Gheorghe.

Cântăreața a scris piesa cu gândul la soțul ei, Cornel, care îi este alături de aproape 20 de ani.

“Cel mai bun om de pe pământ” a fost scrisă cu gândul la soțul meu și la relația noastră care împlinește în acest an 19 ani, dar cu siguranță poate fi coloana sonoră a multor povești de dragoste. Sunt o romantică incurabilă, cred în iubire, în dragoste adevărată, cred în bine, cred că în fiecare dintre noi există frumos și bunătate. Trebuie doar să știm cum s-o valorificam. Mi-a făcut plăcere să mă implic atât în scrierea piesei, cât și în a produce clipul.

Am creat un cadru de basm în care spun povestea iubirii, iar în plan secund apare un cuplu pe care eu îl ador și l-am găsit potrivit să te facă să simți, doar privindu-I, ceea ce muzica vrea să transmită. I-am găsit întâmplător în timp ce dădeam “scroll” pe social media cu căștile în urechi și mă gândeam la scenariu.

A fost o experiență diferită, deși în mai toate proiectele mele, m-am implicat atât în scenarii, vestimentație, cât și tot ce ține de ceea ce însemn eu ca artist”, mai spune Elena Gheorghe.

Publicat: 01 mart. 2024, 14:46 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă