Ele sunt cele mai paranoice persoane. Și tu te numeri printre aceste zodii?

Publicat: 21 Nov. 2019, 18:03 General
Ele sunt cele mai paranoice persoane. Și tu te numeri printre aceste zodii?

O persoană paranoică este mereu suspicioasă, susţin specialiştii în sănătate mentală. Orice i s-ar spune, de rău sau de bine, el răstălmăceşte tot, iar tot ce se discută cu voce joasă consideră că sunt bârfe la adresa lui. Suspiciunile exagerate îl fac să tragă tot timpul cu urechea şi să asculte pe la uşi, convins că toată lumea vorbeşte despre el.

SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este secretos, suspicios și sensibil. Toate acestea pot genera sentimente de paranoia. Ele pot fi manipulative, așa că nu este surprinzător, ca în momentul în care sunt pe margine, să suspecteze că cineva încercă să îi manipuleze sau să îi constrângă într-un fel.

Cu cât sunt mai suspicioși, cu atât se stresează mai mult. Gândurile lor paranoice îi pot determina să simtă emoții intense, anxietate și griji. Scorpionii pot vedea pericol acolo unde nu există.

FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie)

Curiozitatea fecioarelor le poate determina să se simtă paranoice. Fecioarele verifică profund orice. Acestea află cât pot despre persoana pe care urmează să o întâlnească – un potențial șef nou sau o întâlnire.

Uneori exagerează și merg prea adânc. Astfel, în loc să-și calmeze temerile, le pot agrava și mai mult. Uneori, curiozitatea Fecioarei se întoarce asupra lor. Astfel, există posibilitatea ca ceilalți să vă considere de neîncredere.

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Indivizii Berbec nu pot suporta atunci când oamenii îi mint. De fapt, urăsc atât de mult minciuna încât presupun că oamenii îi vor minți indiferent, ceea ce îi face paranoici.

Berbecul va căuta semne de trădare. Îi este dificil să aibă încredere în oameni și poate dura mult timp pentru a face acest lucru. Odată ce Berbecul urcă în acel tren de paranoia, îi este greu să coboare. Acest lucru poate afecta modul în care se simte și acționează.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii pot deveni paranoici atunci când vine vorba de lucru. Dacă nu primesc credit pentru un proiect pe care l-au condus sau există cineva mai tânăr și mai inteligent care se ridică în rânduri, capricornul poate simți că este înlocuit.

Ei pot crea o întreagă poveste în capul lor, care este complet fictivă și vor începe să creadă că s-a întâmplat cu adevărat. Să ai o imaginație creativă și plină de viață este minunat, dar nu dacă provoacă înfășurarea procesului tău de gândire.

Publicat: 21 Nov. 2019, 18:03 General
Pe aceeași temă