Ela Craciun a realizat o sedinta foto sexy si glam pentru cititoarele ei. Pictorialul indraznet a fost o reala surpriza

Publicat: 17 Feb. 2017, 17:50 Vedete
Ela Craciun a realizat o sedinta foto sexy si glam pentru cititoarele ei. Pictorialul indraznet a fost o reala surpriza

Ela Craciun este o vedeta tv maritata si are doi copii. Pana in prezent, nu a socat cu nimic. De Valentine’s Day insa, prezentatoarea a realizat un pictorial sexy si glam pentru a il face cadou cititorilor de pe blogul ei. Dupa cum puteti vedea, imaginile sunt… WOW!

„Recunosc, sunt vinovată! Iubesc Valentine’s Day aşa cum Marlyn Monroe iubea diamantele. Este o plăcere vinovată în a recunoaşte că îmi place să fiu răsfăţată într-o zi oarecare de 14 februarie. De fapt, să fim sincere. Ziua îndrăgostiţilor există pentru a nu uita să spunem „la mulţi ani” şi pentru a ne reaminti să facem gesturi frumoase pentru cel iubit, chiar dacă în timpul anului nu am făcut asta în fiecare zi.

Şi eu sărbătoresc dragostea în fiecare zi, dar de Valentine’s day este totul despre a spune „te iubesc” cu stil.

Aşa că, doamnelor, ziua aceasta nu este pentru voi sau pentru ei. 14 februarie este pentru NOI. Nu mai este despre ce tebuie să cumpere el, deşi le-am dat câteva idei celor mai puţin inspiraţi, ci şi despre „cu cel îl pot surprinde eu„. Scoateţi femeia fatală de la naftalină şi puneţi-vă cele 50 de nuanţe de roşu pe voi. Dacă de la el vrem un „breakfrast at Tiffany” este cazul să dăm şi noi partea noastră de „50 shades of Gray”, a scris Ela Craciun pe blogul ei.

Publicat: 17 Feb. 2017, 17:50 Vedete
Pe aceeași temă