Ei sunt bieții români care au pierit într-un carnagiu produs în Spania!

Publicat: 05 Dec. 2019, 17:04 News

Patru români au murit ieri, în Spania, în a urma a două accidente teribile care s-au produs la distanță de câteva ore. 

Patru români dar și un cetățean francez au murit, iar alte patru persoane, între care și doi români, au fost rănite, în 2 accidente înfiorătoare, produse la câteva ore distanţă.

Un teribil accident de circulație a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 6:30, în apropierea aeroportului din Vilanova d’Alcolea din Spania. Doi români și un cetățean francez au decedat în urma coliziunii dintre două autoturisme, relatează wowbiz.ro.

Potrivit forțelor de intervenție, în momentul producerii impactului ploua torențial, iar carosabilul era umed. Nu se știe dacă condițiile meteo au contribuit sau nu la producerea accidentului, subliniază cei de la Garda Civilă.

Potrivit autorităților, cinci persoane au fost implicate în accident. Într-una dintre mașini se aflau patru cetățeni români, care locuiau toți în același oraș din Spania. Printre cei care şi-au pierdut viaţa se numără Marius Lăcătuş şi tatăl lui, doi maramureşeni, din Săpânța, pentru care medicii nu au mai putut face nimic. Cealaltă persoană decedată este un cetăţean francez, care se afla singur în maşină.

Fratele tânărului, Ionuţ şi un alt prieten se află la Spitalul General Universitar din Castellon, în stare gravă. Imediat după producerea tragediei, mai multe echipaje de pompieri şi medici au intervenit pentru a le acorda ajutor victimelor. Din păcate, pentru cei doi maramureşeni nu s-a mai putut face nimic.

Acum, familia Lăcătuş din Săpânţa îşi plânge morţii. Vestea a venit fulgerător, iar mesajele de condoleanţe au început imediat să curgă pe reţelele de socializare. „Dumnezeu să-i ducă în ceata îngerilor şi vouă multă putere să puteţi depăsi momentul şi aşa destul de dureros! Condoleanţe familiei şi mamei în special!„, este unul dintre mesaje.
Publicat: 05 Dec. 2019, 17:04 News
Pe aceeași temă