Edy de România, răsfățat cu gesturi tandre la terasă. Cine este noua lui iubită

Publicat: 21 nov. 2021, 10:48 Autor: Maria Apostol Vedete

Eduard Ursescu e poreclit Edy de România, dar mulți îl cunosc și grație ”giumbușlucurilor” la care se pricepe de minune. Multe are de povestit excentricul milionar, de te doare mintea sau râzi în hohote, doar că de data aceasta a fost băiat cuminte, liniștit. 

Edy Ursescu, afaceristul supranumit Edy de România, nu mai este, de luni bune, un bărbat singur, în căutarea aventurii. Are iubită, o blondă focoasă alături de care se simte tare mândru. Și nu puține sunt momentele în care Edy apare lângă ”doamna”.

Edy de România, răsfățat cu gesturi tandre

Zilele trecute, cei doi și-au planificat ieșirea în oraș, profitând de una dintre zilele mai domoale ale toamnei. S-au ”dichisit ei, și-au tras ochelarii fumurii pe ochi apoi au plecat către terasă. Musai terasă, că era păcat să piardă din farmecul anotimpului scăldat, din când în când, de călduțele raze ale soarelui.

Cei doi au petrecut clipe frumoase împreună, dar, la un moment dat, a apărut un prieten comun, nu din senin, ci invitat la masa lor. Și s-au pus pe vorbe oamenii. Multe au spus acolo, glume cu siguranță, pentru că de multe ori au zâmbit ștrengărește. Dar s-a mai observat ceva: cât de mult îl iubește blondina.

Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Publicat: 21 nov. 2021, 10:48 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă