Ea este mama cu cei mai mulţi copii din România! A rămas însărcinată în fiecare an, până în 2020

Publicat: 12 mart. 2024, 16:45 Autor: Hermina Hagianu News
Ea este mama cu cei mai mulţi copii din România! A rămas însărcinată în fiecare an, până în 2020

Georgiana Văcaru, o femeie din România, a rămas însărcinată în fiecare an şi are cea mai numeroasă familie din ţară. Ultimul copil s-a născut în anul 2020, iar cel mai mare dintre ei este un băiat de 27 de ani.

Georgiana Văcaru, în vârstă de 46 ani, a născut până acum 20 de copii. Femeia locuiește în Argeș și este extrem de mândră de familia pe care o are.

Împreună cu soțul ei, Georgiana Văcaru a făcut zece fete și zece băieți. Deşi nu au o situaţie financiară foarte bună, părinţii încearcă să le ofere copiilor toate lucrurile necesare pentru o viaţă decentă.

„Așa a fost de la Dumnezeu, să avem 10 fete și 10 băieți. Momentan, ne descurcăm binișor, nu putem nici să ne lăudăm, dar nici să ne văităm, suntem între limite. Chiar dacă mulți își pun semne de întrebare, cum se descurcă, fiecare își alege, câți vrea”, a spus tatăl celor 20 de copii la Muscel TV.

Georgiana: Ne descurcăm bine, îi mai antrenez”

Femeia din Argeș a dezvăluit că îi învață pe copii de mici cum să se organizeze și fiecare face treburi, în funcție de vârstă.

Familia locuiește într-o casă cu opt camere, iar pentru ca toți copiii să aibă loc, părinții au apelat la paturi suprapuse. Din cei 20 de copii, 5 au plecat deja de acasă și lucrează.

„Ne descurcăm bine, îi mai antrenez, haide să facem lucrul ăsta, ăștia mai mari la fel, nu pot să-i pun pe cei mici să facă treburi de om mare, fiecare după puterea lui.

Nu am ceva anume să mi se pară greu, mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc, să plec de acasă câteva zile, atunci că sunt cu gândul la ei, mi se face dor de ei. Vă dați seama, am fost numai între ei, cu ei”, a spus mama copiilor.

Cum îi cheamă pe cei 20 de copii

Georgiana nu uită niciodată numele celor 20 de copii: Mihai, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emima, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Adelina, Matei, gemenii Filip și Tania și Sofia Natașa.

Femeia spune că nu le încurcă niciodată numele sau datele de naștere. Și nici nu ar avea cum, ”e instinctul matern”, mărturisește femeia.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 12 mart. 2024, 16:45 Autor: Hermina Hagianu News
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă