Ea este cea mai frumoasă femeie din lume! Cum arată tânăra de 23 de ani

Publicat: 15 Dec. 2019, 13:40 News

Cel mai vechi concurs mondial de frumuseţe, Miss World, a fost câştigat anul acesta de reprezentanta Insulei Jamaica. Toni Ann Singh, în vârstă de 23 de ani, a întrecut alte 110 concurente în competiţia de la Londra.

„Dacă părinţii mei sunt rădăcinile, iar eu copacul, orice muncă o depun să schimb ceva în lume sunt fructele muncii lor. Datorită sacrificiului lor sunt aici“, a spus tânăra cu emoţie.

În vârstă de 23 de ani, Singh s-a născut în Morant, St. Thomas, Jamaica. A absolvit cursurile de psihologie şi studii ale femeilor la Universitatea de Stat din Florida, SUA.

Sâmbătă, aceasta a fost ovaționată după ce a cântat hitul lui Whitney Houston „I Have Nothing” și a răspuns strălucitor unei serii de întrebări puse de jurnalistul britanic Piers Morgan.

„Reprezint ceva special, o generaţie de femei care vor să schimbe lumea“, a declarat tânăra care a mărturisit că femeia care a inspirat-o cel mai mult în viaţă este mama ei.

 

Competiţia Miss World cea mai longevivă competiţie internaţională de frumuseţe

Miss World, înfiinţat în 1951, de Eric Morley, a fost iniţial un concurs dedicat exclusiv costumelor de baie şi era denumit „Festival Bikini Contest”. Ediția din 2015 a marcat o premieră în istoria acestei competiții, fiind eliminată proba costumelor de baie. Organizatorii au declarat la momentul respectiv că vor ca Miss World să se diferenţieze de alte evenimente de profil, punând un mai mare preţ pe inteligenţa şi personalitatea candidatelor decât pe frumuseţea lor.

Miss World se numără printre cele patru competiţii de frumuseţe internaţionale majore din punct de vedere al importanţei evenimentului – „The Big Four Major Pageants” -, alături de Miss Earth, Miss International şi Miss Universe. Creat în Marea Britanie, Miss World a fost primul concurs internaţional de frumuseţe major ce a avut loc la nivel mondial. Miss World este şi cea mai longevivă competiţie internaţională de frumuseţe.

Publicat: 15 Dec. 2019, 13:40 News
Pe aceeași temă