E oficial! Dan Negru și-a dat check-in la Kanal D! “Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei”

Publicat: 25 ian. 2022, 14:44 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dan Negru a făcut azi lumină și a confirmat ceea ce a făcut valuri în presă de ieri. Și-a dat check-in pe Facebook la Kanal D și a postat un mesaj în care a lăsat clar să se înțeleagă că va rămâne în relații de prietenie cu foștii lui colegi de la Antena 1.

“Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni! Mulțumesc pentru toți anii din urmă! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei Le mulțumesc! Porecla „regele audiențelor” le-o datorez lor ! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi.Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să gășiți! Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre în fântâna din care ai băut apă! Există un om căruia îi mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare : Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Când începeam un proiect nou ne îndemna „să țintim luna „.”Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!” Anul ăsta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română.Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna…”, a fost mesajul postat acum o ora de Dan Negru pe pagina lui de Facebook.

În plus, Kanal D a confirmat azi, printr-un comunicat de presă, faptul că Dan Negru a intrat în echipa postului de televiziune turcesc.

 Kanal D își îmbogățește echipa cu unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România: Dan Negru. Personalitate energică, complexă, cu o experiență de peste 20 de ani în media, prezentator, dar și scenarist și realizator TV de succes, cu o energie inepuizabilă și reinventându-se în permanență, Dan Negru este pregătit să cucerească în continuare publicul făcând ce știe mai bine, televiziune, la Kanal D.

Ce spune Dan Negru despre schimbarea macazului la Kanal D

Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa că profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirațîi. Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, a spus Dan Negru.

Format la școala de televiziune Valeriu Lazarov și reprezentant valoros al unei generații de aur de oameni de TV, celebrul prezentator s-a aflat la cârma unor formate internaționale de anvergură precum „Guess My Age”, „Beat The Blondes”, „Who Wants to Be a Millionair”, „Ciao Darwin”, „Star Factory”, “Deal or No Deal”, “Minute to Win It”, “Money Drop”, “Let’s Make a Deal”.

A fost supranumit “Regele audiențelor” datorită reușitelor obținute de-a lungul timpului, atât în România, cât și în Republica Moldova. A fost inclus în “Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan, în două țări (România și Republica Moldova), formate TV internaționale, care au fost lider de audiență.

Anul 2022 vine, așadar, cu surprize uriașe pentru telespectatorii Kanal D, iar Dan Negru e pregătit să le ofere celor de acasă, din fața micilor ecrane, enterteinment pur și reîntâlnirea cu unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune.

 

 

Publicat: 25 ian. 2022, 14:44 Autor: Dora Bazavan Vedete
Pe aceeași temă