VIDEO! Cea mai puternica fetita din lume la doar 10 ani. Face crossfit si ridica 45 de kilograme fara probleme

Publicat: 20 Apr. 2018, 11:20 Viral

Antrenamente dure cu greutati mari si gantere uriase, acestea sunt jucariile ei.

E cea mai puternica fetita din lume la doar 10 ani! Cum se antreneaza. Are doar 10 ani, dar e mai determinata ca niciodata sa faca performanta in sport. Pustoaica asta are o putere fantastica si reuseste sa ridice greutati pe care nici cineva mult mai mare decat ea nu prea ar putea.

Brooklyn Sittner, din Billings, Montana face crossfit de la 6 ani si dupa 4 ani de antrenamente corpul ei arata incredibil. Prima data s-a indragostit de acest sport atunci cand tatal ei la doar 4 ani o lua cu el la sala. Chiar daca nu putea sa faca nimic impreuna, ea doar statea si se juca prin sala in timp ce parintele ei se antrena.

Asa s-a nascut o pasiune care se pare ca va tine o viata intreaga si va aduce dupa sine si o serie impresionanta de performante. Acum la 10 ani Brooklyn este pe cale sa devina cea mai puternica pustoaica pentru varsta ei.

“Cand ai doar 10 ani si te antrenezi cu sportivi care au 26 sau 27 de ani pur si simplu iti da energie si te face sa te simti puternic”, au fost declaratiile fetitei. Planul ei este ca in 2021 cand va avea 14 ani sa participe la un concurs international de crossfit.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Apr. 2018, 11:20 Viral
Pe aceeași temă