Durere fără margini într-o familie din Vaslui! Raluca Afrăsinei a murit la 20 de ani, ucisă de boala pe care o are Selena Gomez

Publicat: 28 Jan. 2020, 14:41 News

La numai 20 de ani, Raluca Afrăsinei, o tânără care își dorea să facă extrem de multe lucruri în această viață, a plecat către îngeri! 

Luna trecută, ea a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: lupus. Din nefericire, boala a evoluat rapid și a dus la complicații la nivelul pancreasului. Timp de două săptămâni, cât a stat internată la secția de la Reanimare a spitalului din Iasi, doctorii au încercat să îi salveze viața, dar eforturile lor au fost în zadar.

Părinții și fratele ei sunt devastați de durere și se pregătesc acum să o conducă pe ultimul drum, relatează Cancan.

“Erai tot ce aveam pe lumea asta si ai ales sa pleci departe de mine, de mama si de tata. Nu a mai ramas nimic decât un gol si suferinta! Ramas bun, scumpa mea surioara!”, a scris pe Facebook fratelei Ralucãi Afrășinei.

“Soarele vietii a apus pentru o fiintã atât de dragã nouã. În acest moment plin de tristete, ne rãmân doar stelele amintirilor care sã ne aline durerea. Drum lin spre cer, Raluca Ioana Afrãsinei! Vei fi mereu în sufletele noastre!”, a transmis Daniela Tinca Pracsiu, una dintre profesoarele fetei din liceu, scrie vremeanoua.ro.

Raluca Ioana Afrăsinei era studentă la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată din Iași.

Publicat: 28 Jan. 2020, 14:41 News
Pe aceeași temă