Durere fara margini! Adriana, fetiţa ucisă în Dâmboviţa, a fost condusa pe ultimul drum

Publicat: 26 Sep. 2019, 15:45 News 2
Durere fara margini! Adriana, fetiţa ucisă în Dâmboviţa, a fost condusa pe ultimul drum

Adriana a fost condusa pe ultimul drum . Are pe ea numai tăieturi... Mi-a desfigurat copilaşul de-l înmormântez şi nu pot să-l văd la faţă. Să nu-i văd nici faţa! Cred că n-are nici ochi, nici obraji", sunt mărturiile cutremurătoare ale mamei Adrianei.  

Adriana a fost condusa pe ultimul drum . Cu sufletele sfâşiate de durere şi lacrimi pe chipuri, apropiaţii Adrianei Mihaela Fieraru s-au adunat joi, 26 septembrie, dis-de-dimineaţă, la casa familiei. De când a fost adusă acasă în sicriu, la căpătâiul micuţei au stat zeci de persoane. În această zi, fetiţa de 11 ani ucisă în Dâmboviţa va fi condusă pe ultimul drum.

Apropiaţii poartă haine negre, cu poza Adrianei imprimată pe piept. De asemenea, părinţii micuţei se întreabă dacă ar fi putut face ceva pentru a-i salva viaţa şi de ce în acea zi tragică nu au luat-o de la şcoală aşa cum obişnuiau, ci au lăsat-o să vină singură.

Familia micuţei a decis ca, atunci când cortegiul funerar va pleca de acasă să oprească şi în dreptul şcolii. Slujba de înmormântare va fi oficiată de un sobor de şapte preoţi, care vor citi şi se vor ruga pentru odihna veşnică a Adrianei. Pentru funerarii, familia a primit ajutor financiar şi de la primarul localităţii, potrivit RTV.

Publicat: 26 Sep. 2019, 15:45 News 2
Pe aceeași temă