După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble pare să fi luat o decizie extremă? Privește fotografia!

Publicat: 28 Sep. 2020, 18:19 General

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit. Acesta a fost știrea bombă a începutului de vară 2020. Șocantă informație, mai ales că cei doi nu dădeau vreun semn că ar avea probleme de cuplu. Cel puțin nu în spațiul public. Anunțul oficial al separării a fost postat de Răzvan Simion pe contul lui de Instagram.

Pentru că acesta a fost șters la câteva ore după, dintr-un motiv încă neelucidat, amintim că prezentatorului Antena 1 avea atunci numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite. În același timp, însă, povestea că relația lor amoroasă nu mai are cum să continue. Aveau să mearga mai departe, împreună, exclusiv profesional.

Lunile au trecut, iată, timp în care fiecare își vede de viața lui. Răzvan Simion s-a afișat deja cu noua iubită, despre care sursele noastre spun că ar fi existat în viața lui încă din timpul relației cu Lidia. Este vorba, se pare, despre o colaboratoare mai veche de-a lui Răzvan Simion.

În timp ce bărbatul își vede mai departe de viața lui, cu tot cu iubita din dotare, Lidia își cântă suferința și încearcă să meargă mai departe cu fruntea sus.

Sus pare să-i fie și cea mai comentată parte a corpului, despre care se tot face vorbire în ultima vreme. Vorbim despre nasul artistei sau, mai bine spus, despre dimensiunile lui. De-a lungul timpului, mulți au fost cei care au făcut remarci mai mult sau mai puțin „ortodoxe” la adresa aspectului pe care îl are acesta. Nu o dată a fost întrebată Lidia dacă nu se gândește să-și facă rinoplastie, evident fiind că a fost dotată cu un nas „expresiv”.

Deși de fiecare dată a fost extrem de categorică cu privire la această temă, spunând că nu are în plan o intervenție estetică la nas, mai ales că el este arma cea mai puternică pe care o are în domeniul artistic, un story postat de artistă zilele trecute ne duce cu gândul că și-a schimbat opinia.

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble pare să fi luat o decizie extremă? Privește fotografia!

Privește cu atenție! Acolo pare să fie o cicatrice post rinoplastie? Să fi luat Lidia Buble decizia pe care mulți o așteptau?
N-ar fi pentru prima dată când se anunță că Lidia Buble și-a operat nasul. La începutul acestui an, artista a șocat pe toată lumea cu un anunț postat pe social media. ”Intru acum în operație…Să vă rugați pentru mine. Love u all”, spunea atunci artista, mai târziu confirmându-se însă că a fost vorba de o intervenție chirurgicală realizată în sfera ginecologică. Așadar, atunci a fost o alarmă falsă, cum ți se pare, însă, că stau lucrurile acum?

Altfel, până aflăm mai multe detalii pe subiect, rămânem cu declarația pe care artista a făcut-o acum ceva timp:

”Mie îmi place că sunt un om special, cu nişte trăsături mai aspre şi mai dure, într-adevăr, dar îmi place că sunt diferită de ceea ce vezi în jurul tău. Îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, mi-a dat cele mai frumoase trăsături. Nu sunt împotrivă, Doamne fereşte, pentru că probabil, la un moment dat, când voi avea şi eu un 50 de ani, 40, şi voi avea şi eu un rid, cum e normal, probabil îmi voi face diferite tratamente, să umplu ridurile, dar să îmi tai nasul, să-mi măresc buzele, niciodată. Mie îmi plac oamenii deosebiţi şi consider că defectele, cum le mai spunem noi, ne fac să fim speciali şi avem ceva aparte”, a spus Lidia Buble.

Publicat: 28 Sep. 2020, 18:19 General
Pe aceeași temă