După 19 ani… Elena Gheorghe se întoarce în Mandinga! ”Așa cum ești TU” este numele noului single

Publicat: 21 mai 2024, 15:40 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
După 19 ani… Elena Gheorghe se întoarce în Mandinga! ”Așa cum ești TU” este numele noului single

19 ani au trecut de când Elena Gheorghe și trupa Mandinga și-au ales drumuri separate în carieră. Data de 23 mai 2024 reunește însă, pe aceeași scenă, foștii componenți ai trupei  Mandinga, care au cucerit împreună topurile muzicale la începutul anilor 2000.

Evenimentul de la Sala Palatului prezintă povestea celor 20 de ani de cariera ai artistei, iar debutul muzical al Elenei a fost la finele anului 2003, când a devenit vocea principală a trupei Mandinga, alături de care lansează două albume, și caștigă premiul “Discul de aur” pentru vânzări de peste 15.000 de exemplare.

Având în vedere că-mi rescriu povestea celor 20 de ani de carieră, pe noul album pop pe care îl voi lansa în curând, veți regăsi piese pe care le-am scris inspirându-mă din propriile experiențe de viață: dragostea, prietenia, timpul… Tot ce mi s-a întâmplat în decursul acestor ani înseamnă evoluția, transformarea mea ca om și ca artist. 

Încă din perioada pandemiei, când am avut mai mult timp la dispoziție să vizualizez ceea ce mi-aș dori să se întâmple în următoarele etape ale carierei mele, mi-am dorit să lansez un album în care, prin muzică și versuri, să împărtășesc poveștile mele de viață, de iubire, de prietenie, dar și această colaborare cu Mandinga, experiență ce m-a ajutat sa devin un om mai ambițios și puternic, un artist dornic să evolueze și să se autodepășească”, spune Elena Gheorghe.

Zis și făcut, artista și-a sunat fostul coleg, pe toboșarul Ciupi, unul dintre cei mai vechi componenți ai trupei, care a primit foarte încântat propunerea: “A fost un moment emoționant atât pentru mine, cât și pentru Ciupi. Nu am vorbit de foarte multe ori în tot acest timp…Dar când i-am spus ca îmi doresc să cântăm din nou împreună … a fost ceva de nedescris. A fost un sentiment frumos, puternic, o întoarcere cu emoții la debutul nostru în carieră. Când am vorbit, nu aveam piesa, dar totul a venit de la sine, la scurt timp, foarte natural și rapid, căci această piesă pe care o lansăm azi a fost compusă într-o oră și este cel de-al doilea single de pe albumul pe care-l vom lansa odată cu concertul”.

Videoclipul s-a dorit “caliente”, exact ca perioada în care trupa Mandinga răsuna cu piesa “Soarele meu” în topurile muzicale românești, dar, din păcate, vremea de afară nu a fost tocmai prietenoasă… Asta se pare însă că nu a fost o piedică pentru Elena, care a sistat filmările de la mare, și a adus marea la București. Exact asa! Nisipul, palmierii și vibe-ul de la mare s-au mutat într-un studio în București, acolo unde trupa Mandinga s-a reunit cu muzică bună, distracție și noul single ”Așa cum ești TU”.

Link piesa ”Așa cum ești TU”:

https://www.youtube.com/watch?v=gGNoza7Rs7s

Publicat: 21 mai 2024, 15:40 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×