Dulce-i împăcarea între Ilie Năstase și Ioana Simion! Au sărbătorit la restaurant un nou început

Publicat: 10 Jan. 2022, 09:39 Vedete

Ioana și Ilie Năstase au reușit să găsescă antidotul relației perfecte, după nenumărate scandaluri. Acum, formează un cuplu de invidiat, normal, din moment ce fostul mare tenismen și-a revizuit, considerabil, atitudinea.

Iar de Sfântul Ion, Ioana a avut parte de un tratament special. Cei doi au decis să sărbătorească la un restaurant din Capitală, alături de un alt cuplu, prieteni buni, pesemne. Au comandat, după care a început ”distracția”.

Doamnele s-au tras mai aproape, consumându-și părerile, domnii le-au avut și ei pe ale lor, cu un pahar în mână. Momentele au curs cu repeziciune, timpul plăcut ușor se duce. Câteva ore au stat cei patru la șuetele presărate cu glume, amintiri și planuri. Timp în care Ioana a primit și un uriaș buchet cu flori.

O zi perfectă pentru Ioana și Ilie, pe final, rămași singuri la masă, cei doi îndrăgostiți care și-au găsit făgașul într-o iubire cu năbădăi.

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cum a convins-o Ilie Năstase să renunțe la divorț

Cu puțin timp înainte ca Ilie Năstase să fie testat pozitiv la coronavirus, soția lui, Ioana Simion, a anunțat că vrea să divorțeze. Starea de sănătate precară a fostului tenismen, la sfârțitul anului trecut, a făcut-o să se răzgândească momentan.

Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!!!

În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit. Alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară. Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a scris Ioana pe rețelele sociale.

Publicat: 10 Jan. 2022, 09:39 Vedete
Pe aceeași temă