Drama trăită de un actor cunoscut! I-a fost amputat piciorul, după ce s-a infectat cu coronavirus

Publicat: 14 May. 2020, 08:35 Vedete

Este vorba despre actorul Nick Cordero, de pe Broadway, care a suferi foarte mult în ultima perioadă. Bărbatului i-a fost amputat un picior, în timp ce corpul bărbatului se lupta cu coronavirusul, arată Digi24.

Actorul celebru se afla în comă indusă. Acesta s-a trezit din comă. Totul a fost dezvăluit de Amanda Kloots, soția artistului. Faptul că Nick Cordero este în viață este ”un miracol”. El fusese nominalizat la Premiile Tonny pentru rolul din musicalul ”Bullets Over Broadway”. El era internat în spital încă de la sfârșitul lunii martie, în Los Angeles. Familia și fiul lor, Elvis, au primit ajutor din fonduri. Suma se ridică la 500.000 de dolari, arată sursa citată.

Actorul de pe Broadway fusese diagnosticat cu penumonie și internat în data de 30 martie. El intrase în șoc septic, a suferit două AVC-uri și complicații generate de blocaje ale vaselor sangvine. Atunci medicii au luat decizia să îi amputeze un picior.

A murit actorul Jerry Stiller, celebru pentru rolul din Seinfeld!

Actorul și comediantul Jerry Stiller, celebru pentru rolurile din „Seinfeld” și „The King of Queens”, s-a stins din viață la vârsta de 92 de ani. Anunțul a fost făcut de fiul său, actorul Ben Stiller, pe pagina sa de Twitter.

„Sunt trist să vă anunț că tatăl meu, Jerry Stiller, s-a stins din viață, din cauze naturale. A fost un tată și un bunic extraordinar și un soț dedicat pentru Anne timp de 62 de ani. Ne vei lipsi. Te iubesc, tată”, a scris actorul.

Jerry Stiller a fost căsătorit cu actrita Anne Meara, care a murit în 2015, la vârsta de 85 de ani, alături de care a jucat în mai multe filme.

Stiller a jucat în mai multe seriale, printre care șe numără și „The King of Queens”, unde l-a interpretat pe Arthur Spooner socrul lui Doug Heffernan, jucat de Kevin James.

Publicat: 14 May. 2020, 08:35 Vedete
Pe aceeași temă