Drama neștiută a Ancăi Țurcașiu: „Cu cine să mă bat, pentru ce?”

Publicat: 16 dec. 2019, 14:17 Autor: Elena Vedete
Drama neștiută a Ancăi Țurcașiu: Cu cine să mă bat, pentru ce?

Anca Ţurcaşiu, una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică ușoară, a trecut prin momente dificile, de care nimeni nu știe. 

Artista din „generaţia de aur” a muzicii româneşti a spus, cu ceva timp în urmă, că a trecut şi prin perioade mai puţin fericite în carieră, când unii producători îi închideau uşa în nas şi i se refuzau colaborări mereu.

„Nu ştiu ce mai e nou în muzică pentru că nu mai fac asta de vreo 10 ani. Cu cine să mă bat, pentru ce? Să-mi închidă uşile în nas?! Ce, am nevoie să fiu nefericită pe Pământ sau ce? Merg acolo unde sunt iubită, apreciată, aplaudată – în zona de teatru şi cânt în continuare cu orchestra condusă de Petre Geambaşu. Am vreo şase roluri principale în şase spectacole, majoritatea comedii’, spunea Anca Ţurcaşiu.

Deși arată impecabil, la aproape 50 de ani, Anca Țurcașiu face eforturi colosale pentru a se menține.

„Am eliminat de 30 de ani carnea din alimentație, nu mai mănânc nici lactate. Am rămas pe fructe, legume, pește, ouă și evit cât pot zahărul și făina albă. E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent. Mama a fost o grăsuță drăguță, iar tata are și astăzi multe kilograme, dar le poartă cu mândrie. Genetic, nu sunt o silfidă. Și nu o să fiu până când o să mor. Dar asta e, nu mă vait. M-am obișnuit. E un mod de viață”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu acordat revistei Viva.

Publicat: 16 dec. 2019, 14:17 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă