Drama incredibilă prin care a trecut Cezara Dafinescu, după moartea soţului ei: „Tragedia pe care am trăit-o m-a făcut bulimică, grasă”

Publicat: 14 May. 2020, 09:05 Vedete

Cezara Dafinescu în vârstă de 71 de ani este una dintre cele mai apreciate actriţe din România. Deşi apare întotdeauna cu zâmbetul pe buze în faţa publicului său, de-a lungul timpului, a primit de la viaţă câteva încercări grele.

Actriţa şi-a deschis sufletul în cadrul unui interviu şi a povetit care au fost cele mai grele momente prin care a trecut. În 2005, Cezara Dafinescu juca într-o telenovelă care a avut un succes răsunător. După o perioadă de suferinţă, actriţa şi-a făcut curaj să iasă în lume.

„Da, am jucat şi atunci am acceptat rolul pentru că veneam după un eveniment tragic în viaţa mea (fostul soţ, Gelu Fronea, a murit într-un accident de motocicletă, n.r.). Un an de zile nu ştiam pe ce lume sunt, eram bulimică, am fost grasă. Şi am acceptat ca să ies în lume. Apoi am făcut şi serialul „Vocea Inimii”. Divorţasem de George Motoi şi m-am căsătorit cu Gelu Fronea. Cu George am rămas prietenă şi după aceea, mai târziu, în 2015, a murit şi el. Dar nu ne-am reîmpăcat. Cât a fost, a fost”, a povestit actriţa.

„Un an de zile am suferit”

Pe lângă rănile din suflet, celebra actriţă a avut şi probleme de sănătate de care a scăpat cu greu.

„Da, între timp am şi avut probleme cu piciorul. Şi de vreo 4-5 ani sunt cu probleme, merg greu. Dintr-o prostie, mă durea un şold şi prietena mea Monica Pop mi-a zis să-mi fac o operaţie, să-mi pun proteză. Nu am nimerit unde trebuie, m-am dus în necunoştinţă de cauză şi nu a reuşit operaţia. Un an de zile am suferit. La evenimente m-am întâlnit cu diverşi medici care mă vedeau în baston. M-au trimis la Foişor, managerul Stoica m-a operat, mi-a pus o proteză cu antibiotice. De 3 ori m-am operat. Ar fi trebuit să fiu în baston, dar am venit fără”, a mai spus Cezara Dafinescu.

„Acum încerc să fac multe, să mă recuperez. Joc în piesa de teatru, care are succes la public, e un fel de întâlnire cu publicul. Citesc, merg la film, am căţei şi pisici, m-am mutat, stau în Corbeanca. Mă văd cu fiica mea şi cu cei doi nepoţi, băieţi. Cel mare are 20 de ani, e student la Diplomaţie, anul 2, şi cel mic are 16 ani. Ne-am grăbit şi eu, şi fiica mea”, a explicat aceasta.

Publicat: 14 May. 2020, 09:05 Vedete
Pe aceeași temă