Dramă în lumea filmului! Actorul Joseph Siravo, cunoscut pentru rolul din ”Clanul Soprano” a încetat din viață

Publicat: 13 apr. 2021, 12:28 Autor: Elena Vedete
Dramă în lumea filmului! Actorul Joseph Siravo, cunoscut pentru rolul din ”Clanul Soprano” a încetat din viață

Actorul american Joseph Siravo, cunoscut pentru rolul Johnny Soprano din serialul „Sopranos”, a murit la vârsta de 64 de ani din cauza unei boli necruțătoare: cancer.

„Joe era un actor excelent, un tip minunat şi i se va simţi lipsa„, a scris pe Instagram Michael Imperioli, actorul care l-a jucat pe Christopher Moltisanti în acelaşi serial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @realmichaelimperioli

Un alt actor din distribuţie, Steven Van Zandt, interpretul rolului lui Silvio Dante, a transmis „cele mai profunde condoleanţe” familiei îndoliate.

Născut în Washington, Siravo a jucat în numroase piese. „Made in Jersey”, „For Life, „Motherless Brooklyn” şi „The People v. O. J. Simpson: American Crime Story”.

Pe Broadway şi în afara sa, Siravo l-a interpretat pe Gyp DeCarlo în primul turneu naţional al „Jersey Boys”, a apărut în „Oslo”. Piesa a fost recompensată cu două premii Tony. Actorul a mai jucat şi în „Conversations With My Father”, alături de Tony Shalhoub şi Judd Hirsch. Dar şi în musicalul „The Light In the Piazza”, la rândul său câştigător al mai multor premii Tony.

Cine a fost Joseph Siravo

Siravo a fost actor de televiziune, remarcându-se şi în „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”, dar şi de teatru. Între producţiile în care a jucat mai recent se numără „For Life”, „The Blacklist”, „Made in Jersey”, „Dirty Sexy Money” şi „Law and Order”.

În film, a jucat în „The Report”, cu Adam Driver, în „Equity”, „Motherless Brooklyn”, „The Wannabe”, „Shark Tale” şi „Night Falls on Manhattan”.

Născut şi crescut în Washington DC, el a urmat programul de teatru de la Tisch School of the Arts din cadrul New York University. A debutat în „Carlito’s Way” (1993). La scurt timp a primit rolul Johnny Soprano în serialul de succes al HBO care a avut şase sezoane.

După ce a studiat la NYU, s-a alăturat facultăţii Grad Acting de la NYU, unde a predat Shakespeare. La NYU i-a avut profesori pe Ron Van Lieu, Olympia Dukakis şi Nora Dunfee.

Sursa foto: Profimedia

 

Publicat: 13 apr. 2021, 12:28 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă