Drama ascunsă a lui Fuego. Cum a murit tatăl lui și ce probleme de sănătate a moștenit de la el

Publicat: 18 Aug. 2021, 12:11 Vedete

Drama ascunsă a lui Fuego. Foarte puține lucruri se cunosc despre viața personală a îndrăgitului artist, și despre cumpenele lui. Puțină lume știe, de exemplu, condițiile în care a murit tatăl său.  

Poate că mai greu decât să pierzi pe cineva este să pierzi un om drag în preajma unei mari sărbători. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Fuego, care în urmă cu 10 ani și-a pierdut tatăl în apropierea sărbătorilor de Paști.

Drama ascunsă a lui Fuego. Cum a murit tatăl lui

Fuego are o recunoștință deosebită pentru tatăl său, pe care l-a pierdut prea devreme și subit. Bărbatul s-a stins din viață atunci când avea doar 59 de ani, iar suferința artistului a fost imensă.

El a vorbit rar despre tatăl său, însă și-a dorit mereu să îl facă mândru de reușitele lui.

Eu am învățat de la tata să fac totul. Și dacă regret ceva în viața asta, este faptul că l-am pierdut prea devreme, la vârsta de 59 de ani a murit tata. În 3 minute a făcut infarct. Din păcate îl moștenesc, din punct de vedere al tensiunii, inima … Îmi doresc din tot sufletul să-l fac pe tata de acolo din cer să fie mândru de mine. El oricum e mândru de mine pentru că el știe ca asta mi-am dorit”, a spus Fuego într-un interviu.

Cum arată mama lui Fuego

Artistul a aexplicat ori de câte ori a avut ocazia faptul că mama lui îi este sursă de inspirație. Eugenia Surugiu, sau Jeni, cum îi spune el, l-a ajutat în cariera de artist făcând multe sacrifii pentru el.

M-a crescut, m-a format, mi-a oferit lumina viselor și m-a lăsat să zbor în lume, cu toate bucuriile mele, clădind pe lacrimile ei, pe împlinirile și sacrificiile ei, o viață de artist”, a spus Fuego într-un mesaj publicat pe Facebook.

 

 

Publicat: 18 Aug. 2021, 12:11 Vedete
Pe aceeași temă