Dragoș Pătraru, despre cazul Daniela Crudu: ”Tratează-te singură, păpușă, cu foaie de mătrăgună!”

Publicat: 12 Feb. 2020, 16:32 Vedete
Dragoș Pătraru, despre cazul Daniela Crudu: ”Tratează-te singură, păpușă, cu foaie de mătrăgună!”

Dragoș Pătraru sare în apărarea femeilor, atacând dur site-ul care a scris că Daniela Crudu a ținut ocupată linia 112 când a sunat să reclame că a fost agresată de partenerul ei.

„Pe scurt, jalnicul Cartianu a condamnat faptul că Daniela Crudu a sunat la 112: Ce sună toate botoxatele că și-au luat bătaie? N-au loc de ele adevăratele urgențe!”, a spus Pătraru, relatează Libertatea.

Realizatorul de televiziune acuză această atitudine, care face distincție între victimele agresiunii. ”Domne, da, te lovește cineva, dar nu suni și tu la 112 de la prima palmă. Aaa, dacă-ți dă ca lumea și vezi că nu poți să mai respiri, atunci da, îi spui să se oprească puțin, ca să suni la Poliție și la Salvare. „Ai citit jumătate din cărțile citite de Pleșu? Ok, ai voie să suni la 112. Altfel, tratează-te singură, păpusă, cu foaie de mătrăgună și ceai de păpădie sălbatică. Și ce dacă te bate omul ăla, știe el ce știe. Ai făcut tu ceva, ai zis ceva, ai înjurat!”, a mai precizat Dragoș Pătraru.

Dragoș Pătraru s-a născut pe 1 noiembrie 1977 la Ploiești. Emisiunea care l-a conscrat a fost ”Starea Nației”, producție unde jurnalistul a abordat subiecte extrem de variate.

Publicat: 12 Feb. 2020, 16:32 Vedete
Pe aceeași temă